Έπειτα από δυό εκρηκτικές εμφανίσεις στην κατάμεστη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», οι 15 50, επανέρχονται ανανεωμένοι και δριμύτεροι στην ιστορική σκηνή «Σταυρός του Νότου», την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Οι 15 50, που διακρίνονται για τη μεταδοτική ενέργειά τους θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα όπως μόνο εκείνοι ξέρουν σε συνδυασμό με τις δικές τους επιτυχίες «τις νύχτες ντύνομαι παιδί», «πίστεψέ το»,
« Να καιγόμουνα», «Δύση», «Εγώ- κοίτα με πετάω» καθώς και τις αγαπημένες διασκευές « σαν σταρ του σινεμά», «εγώ είμαι για σένα», «Αμερικάνο», «Θεός αν είναι» αλλά και διαχρονικά ελληνικά και ξένα τραγούδια με το δικό τους ύφος και στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου μαζί με τους 15 50 θα είναι ένας φίλος-μέλος της μπάντας από τα παλιά, ο Αντώνης Ντοκ. Οι 15 50 με τον Αντώνη Ντοκ θα αναβιώσουν, επί σκηνής, μοναδικές στιγμές τους από το παρελθόν – για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι – σε ένα ξέφρενο rock party! «Αντώνης Ντοκ» είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Αντώνη Αντωνιάδη, που είναι κιθαρίστας των GAD.

Πριν γίνει μέλος των GAD, ο Αντώνης ήταν δημοφιλής ως cover τραγουδιστής στις μεγαλύτερες σκηνές της Αθήνας. Ο Αντώνης με τους 15 50 είχαν δημιουργήσει ένα πολυάριθμο φανατικό κοινό. Τις προσεχείς μέρες, ο Αντώνης Ντοκ θα κυκλοφορήσει από την Ammos Music, το προσωπικό του single «Χάνομαι» σε στίχους και μουσική του ιδίου και σε παραγωγή: Gadless.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όπως λέει, ο leader και κιθαρίστας της μπάντας ,15 50, Ρουσσέτος Δημητρόγλου:

«Το Rock έχει μελωδία, συναίσθημα, δύναμη…»

Οι 15 50 παράλληλα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Bourbon στη Γλυφάδα κάθε δεύτερη Παρασκευή μέχρι τα τέλη Μαΐου.

15 50 Official Pages

www.facebook.com/1550bandwww.twitter.com/1550band

www.youtube.com/the1550band

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης