Η εκρηκτική Evangelia έρχεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Athens Art Festival  στο Σεράφειο Δ. Αθηναίων να μας μαγνητίσει με το ξεχωριστό μουσικό της ταμπεραμέντο και να μας δώσει φωτιά πάθους! H μουσική της παντρεύει την ελληνική μουσική παράδοση με τη σύγχρονη ποπ.

Στο ντεμπούτο single της, «Páme Páme», με πάνω απο 2.000.000 views, η Evangelia δίνει το μουσικό της στίγμα και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το πάθος της για ζωή και δημιουργία. O Stolar παίζει μπουζούκι και η ίδια μας καλεί να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε το «Fotiá» με πάνω από 2.700.000 views, όπου η Evangelia πάντρεψε αγγλικούς και ελληνικούς στίχους μαζί με μπουζούκι. Το άκουσε η Ελένη Φουρέιρα και ζήτησε να κάνουν ντουέτο στα ελληνικά και στα ισπανικά. Το ντουέτο με τη Φουρέιρα έγινε τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα και έμεινε στα top ten στα ραδιόφωνα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Άλλες συνεργασίες που έχει κάνει φέτος είναι με τον Mente Fuerte στο τραγούδι «πάλι» και τον χειμώνα» ήταν μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σάκη Ρουβά στο Teatro Athens.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

ATHENS ART FESTIVAL στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ Δ. Αθηναίων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ VIVA.GR &PUBLIC

https://www.more.com/happenings/festival/athens-art-festival-2023/

Evangelia – Páme Páme

Evangelia x Eleni Foureira – Fotiá (Official Music Video)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης