Σε εκούσια καραντίνα περνούν τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους ο John Fogerty και η οικογένειά του, και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να ηχογραφήσουν στο οικιακό τους στούντιο μια καινούργια εκδοχή του «Lodi», της κλασικής επιτυχίας των Creedence Clearwater Revival.

Στο βιντεοκλίπ, lead guitarist είναι βεβαίως ο John, ενώ ο γιος του, Shane είναι στο μπάσο και ο άλλος του γιος, ο Tyler και η κόρη του, η Kelsy συνοδεύουν με ακουστικές κιθάρες. Η ιστορία που αφηγείται το τραγούδι -ιστορία ενός μουσικού που παλεύει να τα φέρει βόλτα και δεν καταφέρνει να κάνει επιτυχία- αποκτά επίκαιρες διαστάσεις σε μια περίοδο όπου οι ζωές και οι καριέρες τόσων μουσικών έχουν μπει στο ψυγείο λόγω της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μην θεωρούμε πλέον ότι τα πράγματα είναι δεδομένα» είπε, μιλώντας στο Rolling Stone, ο John Fogerty. «Η κόρη μου η Kelsy, που είναι στην τελευταία τάξη στο σχολείο και θα της λείψουν τόσα -η αποφοίτησή της-, μας το είπε χθες. Ακριβώς, Kelsy! Αν βγαίνει κάτι καλό από αυτό είναι το ότι καταφέρνω να είμαι περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου κάνοντας μουσική, δίνοντας απλόχερα αγάπη μέσα από μουσική».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης