Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, το κατάμεστο Ηρώδειο, απόλαυσε για 7η συνεχή χρονιά το Classic Rock. Η 60 μελής Κρατική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη Διεύθυνση του κυρίου Νίκου Χαλιάσα μάγεψε το κοινό από την πρώτη στιγμή, με καταπληκτικές ενορχηστρώσεις από τραγούδια που γαλούχησαν γενεές επί σειρά ετών.

Ο Θοδωρής Καλατζάκος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Κωνσταντίνος Δαμόπουλος στα πλήκτρα, ο Λουκάς Καλατζάκος στα τύμπανα και ο Γιώργος Φακανάς στο μπάσο ξεσήκωσαν τους 5000 θεατές με το απίθανα εμπνευσμένο παίξιμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό της μεγάλης μουσικής βραδιάς

Εκεί που έσκασε το ολόγιομο φεγγάρι, η διαχρονική Maggie Reilly της Mike Oldfield band,  αρχίζει να τραγουδάει “To France”, “Everytime We Touch”, “Wait” και φυσικά το “Moonlight Shadow” και το κοινό συγχρωτίζεται για την ακολουθία των κλασικών τραγουδιών που το περιμένει.

O Sir Justin Hayward των Moody Blues παίρνει το μικρόφωνο και την κιθάρα του και ξεσηκώνει τους θεατές με το το άσμα των ασμάτων… Nights In White Satin.

Τέλος, ο θρυλικός Dave Evans θυμίζει στους θεατές τα γενέθλια των 50 ετών των AC/DC, ξεσηκώνει το σύμπαν με τραγούδια από την πρώτη συναυλία που έδωσε το θρυλικό συγκρότημα στο Chequers Night Club, στο Σίδνευ το 1973 αλλά και με άλλες πασίγνωστες επιτυχίες όπως το TNT και το Highway to Hell.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοναδική Classic Rock βραδιά κλείνει με τους θεατές να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν όρθιοι, τους ερμηνευτές και τη μαγευτική Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη σεζόν.

(photo credits: Chris Kissadjekian)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης