Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας, υπό την διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη, θα εμφανιστούν οι καταξιωμένοι τραγουδιστές Βανέσσα Καλκάνη (Σοπράνο), Δημήτρης Λογαράς και Εβίτα Πετράκη (Σοπράνο), ερμηνεύοντας σημαντικά έργα Ελλήνων συνθετών, στις 7 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.  

 Βανέσσα Καλκάνη
Μαζί τους θα συμπράξει η λαϊκιά τραγουδίστρια Κατερίνα Ζεϊμπέκη και οι διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας Στέλιος και Γιώργος Γκόλγκαρης, Ηλίας Διαμαντάκης και Αλέξανδρος Παπαρίζος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας αποτελείται κυρίως από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Δημήτρης Λογαράς

Υπεύθυνος Διδασκαλίας είναι ο  Κιθαριστής, Αντώνης Μυτακίδης, ενώ η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας, έχει προσκληθεί και συμμετάσχει στα Φεστιβάλ Κιθάρας, Πειραιά, Αττικής, Μπλόκου Κοκκινιάς, Πελοποννήσου, Αμφίκαιας, Βόλου, Καρδίτσας, Ιονίων Νήσων καθώς και στην Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέλη της Ορχήστρας έχουν εμφανισθεί  στην Ελληνική Τηλεόραση, στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ενώ έχουν συμπράξει με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα στις συναυλίες της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Ηρώδειο.

Επίσης μέλη της έχουν εμφανισθεί στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, σε σύμπραξη με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου.

Η συναυλία της 7ης Ιουνίου θα αρχίσει στις 20.30, με ελεύθερη είσοδο.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης