Ο Νικ Κέιβ μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να αναβάλλουν ή να ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος έχει ακυρώσει την επερχόμενη περιοδεία του με τους Bad Seeds στην Ευρώπη απάντησε σε μια ερώτηση θαυμαστή στην ιστοσελίδα του The Red Hand Files.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το γνωρίζετε, αλλά σας παρακαλούμε δώστε μας ένα στοιχείο για την περιοδεία σε σχέση με τον κορωνοϊό» έγραψε ο θαυμαστής.

«Ποια είναι τα νεότερα που ξέρετε; Ποιοι είναι οι κίνδυνοι αναβολής της περιοδείας; Θα ήταν λυπηρό αν αυτό συμβεί, αλλά παρακαλώ να ξέρετε ότι εμείς οι θαυμαστές θα υποστηρίζαμε μια τέτοια απόφαση, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι να περιμένουμε ακόμα περισσότερο για να δούμε εσάς και τους Bad Seeds» συμπλήρωσε ο θαυμαστής.

«Ήταν πολύ περίεργες οι τελευταίες εβδομάδες, πολλά συνέβησαν σε όλους μας και πολλές δύσκολες αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν» απάντησε ο Αυστραλός τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σιγά-σιγά, όλοι συνειδητοποιούμε ότι θα χρειαστεί να ζήσουμε πολύ διαφορετικές ζωές για λίγο – βραχυπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα, ποιος ξέρει;» πρόσθεσε.

«Ένα πολύ δύσκολο ερώτημα που έπρεπε να απαντήσουμε οι Bad Seeds είναι αφορούσε τα εφετινά σχέδιά μας για περιοδεία. Με μεγάλη απογοήτευση και θλίψη, λάβαμε την απόφαση να αναβληθεί η περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη και στο Ισραήλ, η οποία, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, είναι η μοναδική υπεύθυνη κίνηση» σημείωσε

«Λυπάμαι πολύ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν στο nickcave.com μόλις υπάρξουν νέα σχέδια» εξήγησε ο τραγουδιστής.

Ο Νικ Κέιβ πρόσθεσε ότι μελετά μία «πιο προσωπική απάντηση» στις ερωτήσεις που έλαβε από τους θαυμαστές σχετικά με τον κορωνοϊό: «Αυτό θα πάρει λίγο χρόνο. Είναι δύσκολο να απαντήσω».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης