Ο Caribou επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του άλμπουμ Suddenly, το οποίο κυκλοφορεί ήδη και στην Ελλάδα και θα παρουσιαστεί στο κοινό του Summer Nostos Festival στις 24 Ιουνίου με ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show συνοδεία βιντεο-προβολών.

Το 2014, ο Caribou- ή αλλιώς Dan Snaith– κυκλοφόρησε το άλμπουμ Our Love εισπράττοντας τον ενθουσιασμό κοινού και κριτικών, που το κατέταξαν ανάμεσα στα 5 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς. Αναγνωρισμένος ως ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, ο πολυτάλαντος Kαναδός μουσικός δεν παύει ποτέ να πειραματίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το Suddenly συνεχίζει την εξερεύνηση της αγάπης που ξεκίνησε με το Our Love, με την ίδια πανανθρώπινη διάθεση, αλλά εστιάζοντας περισσότερο σε θέματα όπως είναι η αλλαγή και το απρόοπτο στο πλαίσιο του οικογενειακού κύκλου. Δημιουργεί έτσι μια συναρπαστική παλέτα ήχων, η οποία ενώ διατηρεί όλα όσα χαρακτήριζαν μέχρι σήμερα τη μουσική του, προσφέρει ταυτόχρονα κάτι εντελώς νέο, δυναμικό και απρόσμενο.

«Γράφω μουσική κάθε μέρα -και το λατρεύω» λέει ο Snaith. «Νιώθω πολύ τυχερός, γιατί είναι κάτι που δεν έχει σταματήσει, ούτε για μια στιγμή, να με συναρπάζει».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης