Η τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ έχει τουλάχιστον έναν εξέχοντα θαυμαστή. Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Λίο Βαράντκαρ έχει γράψει ακόμη και επιστολή στην τραγουδίστρια από την Αυστραλία και της ζήτησε να συναντηθούν.

Σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστο για την Κάιλι Μινόγκ να λαμβάνει emails από θαυμαστές, αλλά μία επιστολή που απεστάλη στη διεύθυνσή της την εξέπληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Λίο Βαράντκαρ της έστειλε επιστολή πριν από μία προγραμματισμένη συναυλία της στο Δουβλίνο, χειρόγραφη και με επίσημο επιστολόχαρτο.

«Ανυπομονούμε για τη συναυλία», έγραψε ο Λίο Βαράντκαρ. «Είμαι μεγάλος θαυμαστής!» Προφανώς, ήθελε επίσης να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του με την Κάιλι Μινόγκ πρόσωπο με πρόσωπο και επειδή γνώριζε ότι η τραγουδίστρια έμενε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο γραφείο του στο κτήριο της κυβέρνηση έγραψε: «Αν θα θέλατε, θα μου άρεσε να σας καλωσορίσω προσωπικά στην Ιρλανδία» έγραψε.

Αλλά ο πολιτικός απογοητεύτηκε. Η Κάιλι Μινόγκ έπρεπε να ακυρώσει την εμφάνισή της τον Οκτώβριο λόγω ασθένειας. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian» η τραγουδίστρια τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό για να ζητήσει συγγνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά ο πολιτικός και η τραγουδίστρια συναντήθηκαν στη νέα ημερομηνία της συναυλίας τον Δεκέμβριο.

Ο Λίο Βαράντκαρ και οι φίλοι του φωτογραφήθηκαν με την τραγουδίστρια. Στη συνέχεια ο Ιρλανδός πρωθυπουργός κατηγορήθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έφαγε δωρεάν γεύμα στο σόου, κάτι που διέψευσε με ανάρτησή του στο Twitter. «Έχω την απόδειξη», έγραψε.

Από το πρωθυπουργικό γραφείο επιχειρήθηκε δύο φορές η απόκρυψη της επιστολής, αλλά τελικά το περιεχόμενό της δημοσιεύθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο από την «Irish Mail on Sunday».

O πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, σημειώνεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian» μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ τον περασμένο μήνα όταν πήγε με τον σύντροφό του στη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς και μίλησε κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων σε βάρος της LGBT κοινότητας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης