Με ένα νέο EP στις αποσκευές της επέστρεψε από το Μάλμε η Μαρίνα Σάττι, η οποία κατέκτησε την 11η θέση στον τελικό της Eurovision 2024. Μόλις λίγες μέρες μετά από την επιστροφή της στην Ελλάδα, η γνωστή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, το «P.O.P.», το οποίο αποτελείται από επτά τραγούδια, ανάμεσά τους το «Ζάρι», αλλά και το «TUCUTUM», τα οποία είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα ως singles.

Αν και σύντομο σε διάρκεια, το «P.O.P.» αναμένεται να συζητηθεί, αφού μεταξύ άλλων περιέχει και το τραγούδι «Mixtape», ένα μιξ περίπου 11 λεπτών, με συνεργασίες – έκπληξη με τους Λευτέρη Πανταζή, RACK, Έφη Θώδη, VLOSPA και OGE, αλλά και αναφορές στα όσα έζησε η Ελληνίδα τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό, που εκπροσωπούσε τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Το… μαραθώνιο άσμα αναφέρεται στις κατηγορίες που αντιμετώπισε η Σάττι από την Εύη Δρούτσα για το «τα, τα, τα», αλλά και στον κατακλυσμό αρνητικών σχολίων που δέχθηκε για το «Ζάρι» όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σχόλια τα οποία σταδιακά… ανετράπησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν καταλαβαίνω δεν καταλαβαίνω, άκουσαν το demo και είπαν όλοι “flop, flop, flop”. Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν. Στο ‘πα πήρα φόρα, τέλειωσαν τα πάντα, η Μαρίνα σας πήγε τάπα» τραγουδάει χαρακτηριστικά στην αρχή του «Mixtape». «Πάω διακοπάρες τώρα, I don’t give a fuck. Έφυγα μακριά (period) και άντε γεια» καταλήγει το τραγούδι.

Το πρώτο βίντεο κλιπ του «P.O.P.» είναι για το «LALALALA», ένα χαρούμενο τραγούδι, με χορευτικό ρυθμό. Τα γυρίσματα έχουν γίνει στο Allou Fun Park, με τη Μαρίνα και τους χορευτές της να διασκεδάζουν στα διάφορα παιχνίδια του λούνα παρκ και να τραγουδούν για τη χαρά που φυσά «σαν αεράκι του Μάη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο κλιπ του «LALALALA»:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης