Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ χαρακτήρισε τους Rolling Stones ως «μπάντα διασκευών μπλουζ», σε νέα συνέντευξή του.
Ο Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη των Beatles, όταν έκανε την παρατήρηση για τους Rolling Stones.
Σε συνέντευξή του στο «The New Yorker», ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ τόνισε ότι οι Beatles εργάζονταν από ένα ευρύτερο φάσμα μουσικών γλωσσών σε σύγκριση με τους ομότεχνούς τους.
«Δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να το πω, αλλά είναι μια μπάντα διασκευών μπλουζ. Αυτό είναι οι Rolling Stones», ανέφερε το πρώην μέλος των Beatles. «Νομίζω ότι το δίχτυ μας απλώθηκε ευρύτερα από το δικό τους», πρόσθεσε.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ υποστηρίζει ότι, «καθώς οι Beatles άρχισαν να σκέφτονται  ότι είναι περισσότερο καλλιτέχνες παρά ποπ σταρ, θεωρούσαν ότι οι συναυλίες σε στάδια ήταν μια αναξιοπρέπεια». Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην απόσταση με το κοινό και στην εμφάνιση στη σκηνή «υπό βροχή με τον κίνδυνο να σε σκοτώσει ο ηλεκτρισμός». «Απλώς κοιτάζεις τον εαυτό σου και λες: “Περίμενε λίγο, είμαι μουσικός, ξέρεις. Δεν είμαι πάνινη κούκλα για να τσιρίζουν τα παιδιά”», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης