Η Γλυκερία, η Μελίνα Κανά και η Φωτεινή Βελεσιώτου ενώνουν τις φωνές τους και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από την καθεμία ξεχωριστά και στήνουν μια μεγάλη γιορτή στην Ακτή Πειραιώς στις 24 & 31 Δεκεμβρίου.

Η Γλυκερία με μια τεράστια και αξιοσημείωτη πορεία εντός και εκτός των συνόρων, η πιο γνήσια λαϊκή φωνή της γενιάς της που έχει σφραγίσει με τις ερμηνείες της για παραπάνω από τέσσερις δεκαετίες πολλά και απαιτητικά είδη τραγουδιού, ενθουσιάζει πάντα το κοινό της προσφέροντας του αυθεντική ψυχαγωγία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μελίνα Κανά έχοντας σίγουρα αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι και στις ψυχές μας, καταφέρνει κάθε φορά με τις δυναμικές αλλά και ταυτόχρονα τρυφερές ερμηνείες της επί σκηνής να μας μεταδώσει το πάθος και την αλήθεια όλων όσων τραγουδάει.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με την ξεχωριστή φωνή της, πάντα μας συγκινεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο και μας κάνει κοινωνούς της αλήθειας της με την αμεσότητά της στην ερμηνεία και την έκφραση. Αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνιδας που φέρνει το παλιό καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι κοντά στο σήμερα, ερμηνεύοντας ταυτόχρονα τραγούδια νεότερων δημιουργών.

«Στην Ακτή Στήνουμε Γιορτή»…και σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ημερομηνίες

24 & 31 Δεκεμβρίου

Συντελεστές:
Μουσική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Ρόκας: μπουζούκι
Ντάσο Κούρτι: ακορντεόν
Γιώργος Δούσος: φλάουτο, κλαρίνο, σαξόφωνο
Κωνσταντίνος Φωτιάδης: κιθάρα
Πόλυς Πελέλης: μπάσο
Γιάννης Ψάλτης: τύμπανα
Πέτρος Πελέλης: κρουστά
Δημήτρης Καπηλίδης: πιάνο
Επιμέλεια / Σχεδιασμός ήχου: Νίκος Ρούντος
Οργάνωση παραγωγής: Cricos, Novel Vox, ImaginArt

ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΑΜΙΑΣ 4
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: 21:30
ΕΝΑΡΞΗ: 22:30
ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:2103418020
ON LINE ΠΩΛΗΣΕΙΣ www.aktipireos.gr
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ viva.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης