Την πρώτη τους μουσική συνάντηση- συναυλία θα πραγματοποιήσουν περισσότεροι από 50 καλλιτέχνες, άτομα με ειδικές ανάγκες, και δεκαπέντε εκπαιδευτικοί- φορείς ΑμεΑ την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, με τίτλο «Όσο έχω μέσα μου…».

Τη μουσική συνάντηση, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, συνδιοργανώνουν τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Θέρμης, μαζί με το ΚΔΑΠμεΑ «Αγκαλιά-Ζω» και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μουσική αυτή συνάντηση- συναυλία, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός αφορά σχολεία και δομές για ΑμεΑ, στηρίζεται στην ιδέα ότι «η Μουσική Ενώνει, Μεταμορφώνει, Ολοκληρώνει» και γι’ αυτόν τον λόγο ονομάστηκε Μ.Ε.Μ.Ο.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες στη μουσική συνάντηση θα συνθέσουν τα δικά τους τραγούδια και τη δική τους μουσική. Απώτερος σκοπός είναι να δοθεί η δυνατότητα στα άτομα με αναπηρία να συμμετέχουν, να «ενωθούν» με τα τραγούδια σε έναν κοινό στόχο, να «μεταμορφωθούν» επί σκηνής με το μουσικό τους βίωμα και να «ολοκληρωθούν», ταξιδεύοντας και μεταδίδοντας τα μηνύματά τους στο κοινό.  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης