Η ταινία «Νέα Ήπειρος» του Παντελή Παγουλάτου με τον Χάρη Φραγκούλη και τη Μαρία Αρζόγλου έρχεται στους κινηματογράφους στις 15 Φεβρουαρίου.

Δύο «καταραμένοι» εραστές, μια «βρόμικη» Αθήνα, μια κακοποιητική, μάτσο κοινωνία όπου όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται, ένα εκπληκτικό δίδυμο. Μα κυρίως, ένα εκρηκτικό love story είναι η νέα ταινία του Παντελή Παγουλάτου «Νέα Ήπειρος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πολυβραβευμένος Παντελής Παγουλάτος (Ιωάννα σ’ αγαπώ, Όνειρα γλυκά), στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, χάρισε έναν τολμηρό ρόλο στον Χάρη Φραγκούλη. Στο πλευρό του, η νεαρή Μαρία Αρζόγλου, που συνεργάζεται και στο θέατρο με τον ηθοποιό (Ομάδα Kursk).

Δείτε το τρέιλερ:

Το βασικό καστ συμπληρώνουν δύο ηθοποιοί, οι οποίοι ενσαρκώνουν τα «τρίτα» πρόσωπα που διεκδικούν τους δύο εραστές: η γοητευτική Θεοδώρα Τζήμου στον ρόλο μιας αινιγματικής και αδίστακτης γυναίκας και ο αγαπητός -και από την τηλεόραση- Όθωνας Μεταξάς, ο οποίος, εκτός από συν-σεναριογράφος, ερμηνεύει και το συγκινητικό τραγούδι της ταινίας που συνέθεσε για εκείνον ο Κ. Βήτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο κάνει ο νεαρός ηθοποιός Νίκος Αντωνακόπουλος.

Ο Παντελής Παγουλάτος παρασύρει τον θεατή σε μια άλλη Αθήνα, όπου το χρήμα είναι ο απόλυτος Θεός και οι ήρωες αναλώνονται σε ένα καθημερινό αλισβερίσι εκπόρνευσης, εξουσίας, χυδαιότητας, εγκλωβισμένοι σε κακοποιητικές και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Όμως μέσα σε αυτό το σκοτάδι λάμπουν μερικές σκηνές βαθιάς τρυφερότητας και ρομαντισμού…

Η ταινία θα προβάλλεται με υπότιτλους SDH για K/κωφούς και βαρήκοους-ες.

Σύνοψη

Ο Φάνης και η Μαρία μένουν στο «βρόμικο» κέντρο της Αθήνας. Κινούνται στον χώρο των κομπαρσάδικων και των escape rooms. Προσπαθούν να πιάσουν την καλή με κάθε μέσο. Πουλάνε και πουλιούνται. Τοξικότητα, πορνό, ουσίες. Ένα άγριο, παθιασμένο ζευγάρι, σε μια αδιέξοδη ιστορία αγάπης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης