Ο Κώστας Βουτσάς συνέδεσε κομμάτι της ζωής του και της τέχνης του με τον Δήμο Βύρωνα και με αφορμή την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κατωπόδης, εξέφρασε τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του.

«Όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, έτσι κι εμείς στον Βύρωνα ακούσαμε συντετριμμένοι την είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά. Ο μεγάλος μας κωμικός, ο αστείρευτος άνθρωπος, ο Βυρωνιώτης που έμελλε να ταυτιστεί με τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, δεν είναι πια ανάμεσά μας και ο χώρος του πολιτισμού πενθεί, όντας από σήμερα φτωχότερος. Οι ερμηνείες του στη μεγάλη και μικρή οθόνη, στο σανίδι και φυσικά στο Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων” της πόλης μας θα μας μείνουν αξέχαστες, όπως επίσης θα μείνει πάντα στη μνήμη και στις καρδιές μας το μοναδικό του ταλέντο, ο υπέροχος χαρακτήρας του, η αισιοδοξία του, το ασίγαστο πάθος του για τη ζωή αλλά και η μεγάλη του καρδιά, που ξεχείλιζε από αγάπη», αναφέρει, σε δήλωσή του, ο κ. Κατωπόδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα και προσωπικά, αλλά και εκπροσωπώντας τη δημοτική Αρχή της πόλης μας, να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και την οδύνη μου για την απώλεια αυτού του μεγάλου Έλληνα», καταλήγει ο δήμαρχος Βύρωνα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης