Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος έδωσε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση στις 11 Μαρτίου σε κεντρική αίθουσα της Royal Opera House του Λονδίνου, στηρίζοντας τους σκοπούς του Life Action Trust. Ο νεαρός Έλληνας συνθέτης μάγεψε τους Έλληνες και διεθνείς καλεσμένους που παρευρέθησαν στη βραδιά αυτή με τη δεξιοτεχνία του και το προσεγμένο πρόγραμμα που παρουσίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος χάρισε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο κοινό, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με δικές του ορχηστρικές συνθέσεις καθώς και έργα των Shostakovich, Carl Orff, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη κ.ά., διασκευασμένα για πιάνο από τον ίδιο. Τέλος, ερμήνευσε τραγούδια αγαπημένων του Ελλήνων δημιουργών αλλά και προσωπικές του μεγάλες επιτυχίες.

Η ξεχωριστή σόλο παράσταση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου συνέβαλε τα μέγιστα στην ενίσχυση του Οργανισμού Life Action Trust, που έχει ως σκοπό την παροχή υποτροφιών σε ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες, μουσικούς, χορευτές και ηθοποιούς από όλο τον κόσμο, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος κατάφερε αφενός να συγκινήσει βαθιά και αφετέρου να ξεσηκώσει το κοινό της Royal Opera House. Μόνος του στη μέση της αίθουσας, με το ιδιαίτερο παίξιμό του στο πιάνο και τις ερμηνείες του, καταχειροκροτήθηκε στο τέλος της βραδιάς, ενώ όλοι μιλούσαν για το σπουδαίο ταλέντο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης