Ο Τζάρεντ Λέτο με ανάρτηση στο Instagram έκανε μία πρώτη αποκάλυψη της εμφάνισής του στην επερχόμενη πολυαναμενόμενη συνέχεια στο κινηματογραφικό franchise «Tron» της Disney.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Tron: Ares» η ιστορία της οποίας είναι εμπνευσμένη από την Τεχνητή Νοημοσύνη άρχισαν στο Βανκούβερ του Καναδά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής των Thirty Seconds to Mars, Τζάρεντ Λέτο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ως Ares, ο κεντρικός χαρακτήρας και πρόγραμμα υπολογιστή που στάλθηκε από τον ψηφιακό κόσμο στον πραγματικό κόσμο. Ο Ares στέλνεται σε μια αποστολή να εισαγάγει την Τεχνητή Νοημοσύνη στους ανθρώπους, μια πλοκή που φαίνεται σχεδόν υπερβολικά αληθινή στην εποχή μας.

Η ταινία αποτελεί συνέχεια του «Tron» του 1982 καθώς και του σίκουελ του 2010, «Tron: Legacy». Η αρχική ταινία ακολουθεί έναν σχεδιαστή βιντεοπαιχνιδιών, τον οποίο υποδύθηκε ο Τζεφ Μπρίτζες, ο οποίος μπήκε στη δική του δημιουργία ενώ το σίκουελ του 2010 ακολούθησε τον γιο του, τον οποίο υποδύθηκε ο Γκάρετ Χέντλουντ.

Το «Ares» σκηνοθετεί ο Γιοακίμ Ρένινγκ και πρωταγωνιστεί ο Λέτο μαζί με μεγάλα ονόματα όπως οι Γκρέτα Λι, Έβαν Πίτερς, Τζόντι Τέρνερ – Σμιθ, Αρτούρο Κάστρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης