Το Διάχρονο Θέατρο του Νέου Κόσμου, πιστό στον χαρακτήρα του, ανεβάζει από τις 17 Φεβρουαρίου 2024 το κορυφαίο έργο «Ο Βυσσινόκηπος».

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα ακολουθήσει απολύτως το κείμενο του Άντον Τσέχοφ, με τη μέθοδο διδασκαλίας του Κάρολου Κουν και ο Τσέχοφ δε θα ενταχθεί σε πειραματικές διασκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία επιστροφή στο παρελθόν επτά ατόμων στο σπίτι των παιδικών τους χρόνων. Το σπίτι έχει ήδη πουληθεί και τα πρόσωπα του σπιτιού αναπολούν παρελθοντικές καταστάσεις σε ένα σπίτι γκρεμισμένο. Θα καταφέρουν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω;

Μία επιστροφή επτά ατόμων στο παρελθόν και στο σπίτι των παιδικών τους χρόνων. Το σπίτι έχει ήδη πουληθεί και τα πρόσωπα του σπιτιού αναπολούν παρελθοντικές καταστάσεις σε ένα σπίτι γκρεμισμένο. Θα καταφέρουν να γυρίσουν το χρόνο πίσω;

Τρεις καταξιωμένοι πρωταγωνιστές κρατούν τους βασικούς ρόλους. Ως Λιούμπα θα δούμε τη Μαίρη Βιδάλη, ως Γκάγκεφ τον Οδυσσέα Σταμούλη, ενώ τον ρόλο του Λοπάχιν θα ερμηνεύσει ο Μπάμπης Χατζηδάκης. Μαζί τους οι Σωτήρης Αντωνίου, Μαρλέν Κάραλη, Χρήστος Μαραθιάς, Ρόουζ Μουτζούρη, Κατερίνα Σωτηρίου, Βασίλης Τραϊφόρος, Περικλής Τσαμαντάνης, Κωνσταντίνος Τσιομίδης, Ροδούλα Χαμηλοθώρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση και φωτισμούς του Γιώργου Δανεσή. Τα σκηνικά είναι της Ιωάννας Κατσιαβού, τα κοστούμια σχεδίασε η Γκαλίνα Σουλτανόβιτσι, ενώ η μουσική σύνθεση δημιουργήθηκε ειδικά για την παράσταση από τον Θάνο Γεωργουλά. Βοηθός σκηνοθέτη ο Χρήστος Μαραθιάς.

Kάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:30. Απαραίτητη η κράτηση στο τηλέφωνο του θεάτρου 210 7233229.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης