Ο Χάρι Στάιλς συζητά για το κίνημα Black Lives Matter, την αγάπη του για τα ρούχα και πολλά άλλα σε μια νέα συνέντευξη στο Vogue.
 
Ο τραγουδιστής, πρώην μέλος των One Direction, ο οποίος είναι ο πρώτος άντρας που φωτογραφίζεται μόνος για το εξώφυλλο του περιοδικού για την 127ή επέτειό του, σχολάζει τις σεισμικές αλλαγές του 2020, συμπεριλαμβανομένης της εξέγερσης του Black Lives Matter για τη φυλετική δικαιοσύνη: «Νομίζω ότι είναι καιρός να γίνουμε πιο ανοιχτοί, να μαθαίνουμε και να ακούμε. Προσπαθώ να διαβάζω και να μορφώνομαι, ώστε σε 20 χρόνια να κάνω ακόμα τα σωστά πράγματα και να κάνω τα σωστά βήματα».
 
«Πιστεύω στο κάρμα και νομίζω ότι τώρα είναι μια στιγμή, που μπορούμε να δείξουμε λίγο περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση και υπομονή με τους ανθρώπους, να είμαστε λίγο πιο προετοιμασμένοι να ακούσουμε και να ωριμάσουμε» προσθέτει.
 
Ο Χάρις Στάιλς αναφέρεται στο στυλ του και τονίζει ότι διασκεδάζει όταν επιλέγει ρούχα: «Τα ρούχα υπάρχουν για να είναι διασκεδαστικά και να πειραματίζεσαι και να παίζεις με αυτά. Αυτό που είναι πραγματικά συναρπαστικό είναι ότι όλες αυτές οι γραμμές καταρρίπτονται κάπως».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης