Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Σαββατογεννημένες» αλλά σήμερα ο Γιώργος Καπουτζίδης και οι ατάκες του Χοσέ είναι πιο επίκαιρες από ποτέ! Συγκεκριμένα, viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, η σκηνή που ο υπάλληλος του τουριστικού καταστήματος της «seniora Σούλας» αναφέρεται στις κατασκευές που γίνονταν το 2004 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Με αφορμή το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ λόγω έλλειψης συντήρησης και προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα κυκλοφόρησε στα social media στιγμιότυπο από την σειρά στο οποίο ο Γιώργος Καπουτζίδης ως Χοσέ λέει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά ή θα αρχίσουν… θα στέκονται ή θα πέφτουν οι τοίχοι;», συνεχίζει και ακολουθεί η επόμενη απορία: «Αν, λέω αν, αρχίσουν και γκρεμίζονται και μένουν μισά, θα τα κάνουν κι αυτά αγαλματάκια και θα τα πουλάνε;», προκαλώντας την οργή της Σούλας, με έναν ακόμη ομηρικό καβγά να ξεσπά ανάμεσά τους.

Πολλοί από εκείνους που αναδημοσίευσαν το βίντεο στο Twitter, μιλώντας για προφητεία και σχολίασαν, μεταξύ άλλων: «Τα είχε πει ο Καπουτζίδης», «Τόσο μπροστά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης