Οι Polkar ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να συναντήσουν το κοινό τους. Η περιοδεία τους ξεκινά στις 8 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 27 Απριλίου.

Ένα λαϊκό rockstar υπερθέαμα! Η υπερμπάντα από τη Θεσσαλονίκη, που προκάλεσε χαμό στις Αθηναϊκές νύχτες επί 10 συναπτά έτη, ύστερα από λαϊκή απαίτηση, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να συναντήσει το κοινό της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ακουστούν Καψουροτράγουδα, χάλκινα σε παροξυσμό, τσίτα μπόμπα σουξεδάκια, εξωφρενικά ρεφρέν, πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα και αβάσταχτες ερωτικές ιστορίες χωρίς έλεος.

Θα εμφανιστούν: Λυσσασμένοι fans, τύποι στο τυχαίο, τζαμπατζήδες που ξέρουν κάποιον στην πόρτα, χορεύτριες με ψυχολογικά, o Θεός ο ίδιος.

Dress Code: Στρας απαραιτήτως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παράσταση των Polkar πετιούνται γυναικεία εσώρουχα στον αέρα κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Πετιέται και ένα αντρικό βρακί για λόγους πολιτικής ορθότητας

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Polkar:

Παρασκευή 8 Μαρτίου – Ξάνθη / Nostos
Σάββατο 9 Μαρτίου – Θεσσαλονίκη / Μύλος Club
Πέμπτη 14 Μαρτίου –Καβάλα / Κατινάρα
Παρασκευή 15 Μαρτίου – Τρίκαλα /Ανδρομέδα
Σάββατο 16 Μαρτίου – Λαμία / TheBlindPig
Κυριακή 17 Μαρτίου – Λάρισα / Circus
Παρασκευή 29 Μαρτίου – Πάτρα / Συνδετήρας
Σάββατο 30 Μαρτίου – Αθήνα / Gagarin
Παρασκευή 5 Απριλίου – Κέρκυρα / 7 Τόπος Τεχνών
Σάββατο 6 Απριλίου – Ιωάννινα / Πολυχώρος Αγορά
Σάββατο 27 Απριλίου – Χαλκίδα / Οδός Ονείρων

Οργάνωση παραγωγής: Imaginart live

Λίγα λόγια για τους Polkar

Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως “πανηγυρτζίδικη balkan”, oι “Polkar” ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα «polkar» σημαίνει «μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα». Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν.

Δημιουργήθηκαν πριν από 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη για τον ήχο τους, τον βαρύ βαλκανικό αέρα και τα ένδοξα χρόνια των ‘90s που μεγάλωσαν στα μουσικά προβάδικα στα Άνω Λαδάδικα.

Έχουν κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές εργασίες, με τίτλους «Όλα αρχίζουν» και «4+1 τραγούδια για αγκαλιές» με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει τα «Όλα αρχίζουν», «Το τραγούδι της καλής παντρειάς», «Caribbeangirl», «Lovemetonight», «Ο δεσμός» παρέα με την κομπανία κανταδόρων “Τροβαδούροι της παλιάςΑθήνας”, «Αθήνα» και άλλα. Το τραγούδι «Η ζωή μου είναι σκατά» κυκλοφόρησε ανεξάρτητα ως solo project του Γιώργου Παπαγεωργίου σε συνεργασία με τον Σπύρο Γραμμένο, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη αποδοχή στο Youtube.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης