Η παράσταση «RegretMeNot» σε σκηνοθεσία Ρωξάνης Κριμίζη θα βρίσκεται στη σκηνή του  Θεάτρου Χώρος για δύο ακόμη παραστάσεις την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023.

Έπειτα από συνεντεύξεις με ανθρώπους μετανοημένους και μη, κάθε κοινωνικής προέλευσης, μια νέα ομάδα ηθοποιών έγραψε το έργο «RegretMeNot» και μ’ αυτό  συστήθηκαν στο αθηναϊκό κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθετικό σημείωμα:

Τι είναι η μετάνοια; Το σ’ αγαπώ που δεν ειπώθηκε; Το μπέργκερ που φαγώθηκε; Το έκτο κερασμένο σφηνάκι; Την έχεις κολλητή ή την αποφεύγεις σαν το τζατζίκι πριν από το πρώτο ραντεβού;
Αυτά και άλλα τόσα άκουσε η ομάδα στις συνεντεύξεις με μετανοημένους και αμετανόητους κάθε ηλικίας, φύλου, καταγωγής και επαγγέλματος που μοιράστηκαν τις ιστορίες τους. Μαζί με αυτές οι ηθοποιοί της παράστασης καταθέτουν και τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες. Δηλώσεις προσωπικοτήτων εντός κι εκτός συνόρων. Μετανιωμένα τραγούδια. Ένα διαδοχικό παιχνίδι που μέσα από τεχνικές Verbatim Theater και Devised Theater συνθέτει αυτήν την παράσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια σπονδυλωτή παράσταση βασισμένη σε καθημερινές «δηλώσεις μετάνοιας» που δημιουργούν ένα μωσαϊκό για την απώλεια, τον έρωτα, την καριέρα, την οικογένεια, το θάνατο, αλλά και τα μεθύσια, τις δίαιτες, ακόμα και τις στυλιστικές επιλογές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Όλα μας φέρνουν μπροστά στο γέλιο και στην συγκίνηση που μόνο η αληθινή ζωή μπορεί να προσφέρει.
Μέσα σε έναν κόσμο στον οποίο ζούμε διχασμένοι, απομονωμένοι, αυτό που μας ενώνει είναι η κοινή ανθρώπινη εμπειρία. Και αυτό που μας λείπει, είναι το μοίρασμα αυτής της εμπειρίας, η δική μας δήλωση γύρω από έναν κοινό πυρήνα που θα μας καταστήσει ευάλωτους αλλά και δυνατότερους απέναντι σε ένα μέλλον αβέβαιο. Επειδή μετά, θα είμαστε λιγότερο μόνοι.
Ελάτε στην παράσταση και δε θα το μετανιώσετε. Μάλλον.

Συντελεστές:

Κείμενο:AllTooHuman
Επιμέλεια Κειμένων: Δάφνη Ζαχαράκη
Σκηνοθεσία: Ρωξάνη Κριμίζη
Πρωτότυπη Mουσική: Σταύρος Τσαντές
Επιμέλεια Κίνησης: Δώρα Μπηλιώνη
Σχεδιασμός βίντεο: Μιχάλης Κίμωνας, Ρωξάνη Κριμίζη
Φωτογραφίες Παράστασης: Νικόλας Νταής
Βοηθός σκηνοθέτη: Φέλια Λεβέντη
Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη – Γιώτα Δημητριάδη
Γραφιστικά: nomold
Παραγωγή: AllTooHuman AMKE

Παίζουν (αλφαβητικά): Ρωξάνη Κριμίζη, Τάσος Κωλέτσης, Φανή Κωστελίδου, Φέλια Λεβέντη, Βασίλης Σταματάκης

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Τετάρτη & Πέμπτη στις 21: 00

Διάρκεια παράστασης:100 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Τιμές εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 15€
Μειωμένο: 12€
Ατέλειες: 8€

Προπώληση εισιτηρίων :
https://www.ticketservices.gr/event/regret-me-not/

Θέατρο Χώρος
Πραβίου 6 – 8, Αθήνα 118 55
21 0342 6736

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης