Υπό την αιγίδα του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μαδρίτη πραγματοποιείται το 1ο Φεστιβάλ Κυπριακού και Ελληνικού Κινηματογράφου, το οποίο πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη από 2 έως 4 Φεβρουαρίου του 2018 στο Cinemes Girona.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει πέντε ταινίες και από τις δύο χώρες, οι οποίες δεν έχουν ακόμη προβληθεί στην Ισπανία και θα διαγωνιστούν για την κατάκτηση του Μεγάλου Βραβείου της Κριτικής Επιτροπής και του Βραβείου Κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται χάρη στη συνεργασία της Δ/νσης Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και της Πρεσβείας της Κύπρου στη Μαδρίτη.

Το Φεστιβάλ στηρίζουν και οι Cobalt Aero, Anem a Grècia, Visit Cyprus, Olimpo Gourmet S.L. Dionisos Greek Restaurants, QuickGreek, FilminCAT, Η τρελή ροδιά / El Magraner Boiganer Boig.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις κάτωθι ταινίες :

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου

19.00 Το αγόρι στη γέφυρα, Κύπρος, 2016

21.30 Αόρατος, Ελλάδα, 2015

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου

19.00 Μέλος οικογενείας , Κύπρος, 2015

21.30 Ρόζμαρι, Κύπρος, 2017

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου

18.00 Conveyor belt, Κύπρος, 2015

Τα εισιτήρια για το Φεστιβάλ Κυπριακού και Ελληνικού Φεστιβάλ Προπωλούνται ΗΔΗ στο διαδίκτυο, με κόστος 6€ (http://www.cinemesgirona.cat/projeccions/1er-festival-de-cinema-xipriota-i-grec-de-barcelona-des-del-2-al-4-de-febrer/), καθώς και στα εκδοτήρια του Cinemes Girona, με κόστος 7€.

Διατίθενται μειωμένα εισιτήρια (κόστος 5€) για φοιτητές (με φοιτητική ταυτότητα), για άτομα άνω των 65, για άτομα μειωμένης κινητικότητας, για μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Καταλονίας και για τα μέλη του Cinemes Girona.

Επίσης μπορείτε να αγοράσετε ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (5 ταινίες) με μόνο 24€.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης