Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπερντ Ουόρντ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ρόμπιν στην τηλεοπτική σειρά Batman τη δεκαετία του 1960 απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Ο Μπερντ Ουόρντ τιμήθηκε σε τελετή που διοργανώθηκε μπροστά από το Μουσείο Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες στη διάρκεια της οποίας για τον ηθοποιό μίλησαν ο σκηνοθέτης, Κέβιν Σμιθ και οι τηλεοπτικές προσωπικότητες, Μαρία Μενούνος και Νάνσι Ο’ Ντελ.

Το Batmobile ήταν επίσης στην τελετή όπως και άνθρωποι ντυμένοι ως χαρακτήρες από τη σειρά Batman που έκαναν τον ηθοποιό να αναφωνήσει “ Holy Tournout!”, τη φράση σήμα κατατεθέν του Ρόμπιν. Ο Μπερντ Ουόρντ, ο οποίος απέκτησε το αστέρι με το νούμερο 2.683 στη Λεωφόρο της Δόξας θυμήθηκε ότι όταν ήταν μικρός ονειρευόταν να γίνει υπερήρωας και ενθάρρυνε τους νέους να ακολουθήσουν τις δικές τους φιλοδοξίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι οι σκέψεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και αν σκέφτεστε αρκετά και προσπαθείτε αρκετά γι αυτό, μπορείτε να κάνετε τον κόσμο σας όπως θέλετε να είναι» είπε. Το αστέρι του Ουόρντ τοποθετήθηκε δίπλα σε εκείνο του συμπρωταγωνιστή του, Άνταμ Γουέστ, ο οποίος υποδύθηκε τον Batman.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης