Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ για το «Bohemian Rhapsody», την πολυαναμενόμενη ταινία για τους Queen και τον Φρέντι Μέρκιουρι.

Υπήρξαν πολλές αναβολές, μυστικότητα στα γυρίσματα, αλλαγές στο κάστινγκ και διαφωνίες από τα μέλη των Queen για το φιλμ των Μπράιν Σίνγκερ και Ντέξτερ Φλέτσερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον θρυλικό τραγουδιστή, ο οποίος πέθανε το 1991, ενσαρκώνει ο Ράμι Μάλεκ. Η ταινία είναι στα «σκαριά» από το 2010. Τότε είχε ανακοινωθεί ότι τον Μέρκιουρι θα παίξει ο Σάσα Μπάρον Κοέν, ο οποίος αποχώρησε όμως τρία χρόνια αργότερα, επικαλούμενος «δημιουργικές διαφορές» με τα μέλη του συγκροτήματος.

Τα προβλήματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στη συνέχεια απολύθηκε ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ και αντικαταστάθηκε από τον Ντέξτερ Φλέτσερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 37χρονος ηθοποιός Ράμι Μάλεκ που αγαπήθηκε ως Έλιοτ Άντερσον στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Mr. Robot» σε έναν απαιτητικό ρόλο που πολλοί θα απέφευγαν ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο στοίχημα της καριέρας του. He will rock you!

Η βιογραφική ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου, ανατρέχει στη ζωή και τη συνύπαρξη του Φρέντι Μέρκιουρι με τους Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ, από τη συνάντησή τους το 1970 έως τα μέσα των 80s, έξι χρόνια πριν το θάνατό του από τις επιπλοκές του Aids, αποφεύγοντας να επεκταθεί στη μάχη του χαρισματικού ερμηνευτή με τον ιό HIV. Έχοντας λάβει το «οκέι» από τα αρχικά μέλη της μπάντας, το σενάριο φέρει την υπογραφή του Άντονι ΜακΚάρτεν, γνωστό από εκείνο της ταινίας «Η Θεωρία των Πάντων».

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης