Η αναποδιά «χτύπησε» εκ νέου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στα Pinewood Studios στη Βρετανία, όταν σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ένα μέλος του συνεργείου. Όλα πήγαν στραβά, κατά τη διάρκεια δοκιμών για μια επικίνδυνη σκηνή της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, που προέβλεπε μια πύρινη σφαίρα μέσα σε εργαστήριο. Όμως, σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις, με συνέπεια να πέσουν πάνελ του συγκροτήματος. Ένα μέλος του συνεργείου, που βρισκόταν έξω από τα στούντιο, τραυματίστηκε ελαφρά όταν μέρος του σκηνικού έπεσε πάνω του.

«Ήταν το απόλυτο χάος. Έγιναν τρεις μεγάλες εκρήξεις και τμήμα της οροφής και των τοίχων των σκηνικών έπεσαν», είπε στη Sun πηγή από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ. Εκπρόσωπος της ταινίας μίλησε για «ελεγχόμενη έκρηξη» που προκάλεσε ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγες ημέρες έπειτα από τον τραυματισμό του Ντάνιελ Κρεγκ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Τζαμάικα. Ο «Τζέιμς Μποντ» υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο, κάτι που τον ανάγκασε να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Ο 51χρονος ηθοποιός γλίστρησε και έπεσε, με συνέπεια να τραυματιστεί, ενώ γυριζόταν μια σκηνή δράσης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης