Η Γαλλίδα ντίβα του κινηματογράφου Κατρίν Ντενέβ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης, καθώς αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία.

Η Κατρίν Ντενέβ, 76 ετών, εισήχθη σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής Le Parisien σε νοσοκομείο του Παρισιού, με την κατάστασή της να κρίνεται σοβαρή και να απαιτούνται πιο ενδελεχείς εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της ασθένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κόρη του πάγου», όπως είναι το προσωνύμιο που της αποδόθηκε λόγω της υπέροχης, ευαίσθητης ομορφιάς και του αποστασιοποιημένου τρόπου της, η Ντενέβ έγινε η εξέχουσα ηθοποιός της γαλλικής μεγάλης οθόνης και μια από τις κορυφαίες διεθνείς σταρ στη δεκαετία του 1960.

Από τα τέλη Οκτώβρη, η Κατρίν Ντενέβ βρίσκεται σε γυρίσματα στην περιοχή του Παρισιού, για την τελευταία ταινία της Εμανουέλ Μπερκό «De Son Vivant», στην οποία και εμφανίζεται μαζί με τον Γάλλο ηθοποιό Μπενούά Μαζιμέλ.

Η νέα ταινία της Κατρίν Ντενέβ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το θέμα της ταινίας της, η Κατρίν Ντενέβ και η σκηνοθέτις της ταινίας μίλησαν πριν από λίγο καιρό σε γαλλικό δίκτυο. Η ηθοποιός υποδύεται μια μητέρα που χάνει μέρα με τη μέρα τον γιο της από τον καρκίνο. Όπως λέει η σκηνοθέτις της ταινίας, αν και το στόρι ακούγεται ιδιαίτερα στενόχωρο, σκοπός της ταινίας που ετοιμάζει μαζί με την Κατρίν Ντενέβ είναι να προσφέρει φως μέσα από ένα δύσκολο θέμα. Πρόκειται για την τρίτη ταινία στην οποία η Κατρίν Ντενέβ ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες της Εμανουέλ Μπερκό, μετά τα «Elle s’en va» και «La Tete Haute».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης