Ακόμη ένας σπουδαίος ρόλος για την Ελληνίδα σταρ, που κάνει σπουδαία καριέρα στην Αμερική τα τελευταία χρόνια. Η Δέσποινα Μοίρου, κλήθηκε να ενσαρκώσει στην μεγάλη οθόνη, τον θρύλο του αμερικανικού σινεμά, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Η δημοφιλής ηθοποιός, στις αρχές του καλοκαιριού, βρέθηκε στην Ελλάδα μαζί με μεγάλο επιτελείο βρετανών, ξεκινώντας πυρετωδώς τα γυρίσματα, σε Πειραιά και Ύδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιλογή της Δέσποινας για τον σπουδαίο αυτό ρόλο για το βιογραφικό της, έγινε χωρίς κάστινγκ, όταν ο διάσημος Βρετανός σκηνοθέτης Paul Wiffen, την ανακάλυψε τυχαία σε κομεντί κλαμπ του Λονδίνου, όπου δίνοντας το stand up show της, τον εντυπωσίασε με το ταλέντο της και το χολιγουντιανό της πρόσωπο, που όταν σε συνάντηση μαζί του, του έδειξε την μαεστρία της, μπαίνοντας στο πετσί της Λιζ Τέιλορ, κατάφερε να τον κερδίσει μαζί και με την βρετανική εταιρία παραγωγής.

Η χημεία της με τον γνωστό Ιρλανδό ηθοποιό,  Ed Ward, που υποδύεται τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, έδεσε από την πρώτη στιγμή. Αν και τα γυρίσματα, είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στο Κάπρι της Ιταλίας, εκεί που άνθησε ο έρωτας του διάσημου ζευγαριού, κατέληξαν λόγω κορωνοϊού, να γίνουν με μεγαλύτερη ασφάλεια στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα σε Ύδρα και Πειραιά.

Σκηνικά υπερπαραγωγή, κοστούμια, μεταμορφώσεις, που θα κλέψουν την παράσταση, όπως και η Δέσποινα Μοίρου, που μεταμορφώθηκε και ως Κλεοπάτρα, για τις ανάγκες της ταινίας, που πρωταγωνιστούσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, όπου και γνωρίστηκε με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μοναδική βιωματική ταινία για τη ζωή της διάσημης ντίβας, που αναμένεται να ταξιδέψει σε πολλά φεστιβάλ, όπως αυτά των Καννών, του Βερολίνου, της Βενετίας, και άλλων, ενώ θα προβληθεί στις αίθουσες το 2021, ευελπιστώντας μάλιστα ο σκηνοθέτης, επηρεασμένος από την ερμηνεία της Δέσποινας Μοίρου, που μελέτησε άπειρες ώρες για τον ρόλο, για τη ζωή της Λιζ Τέιλορ, ότι θα κερδίσουν μέχρι και το βραβείο «ΒAFTA 2021».

Η ίδια η Δέσποινα Μοίρου, ευχαριστώντας και δημόσια τον σκηνοθέτη Paul Wiffen, τον διευθυντή φωτογραφίας James Lydon, και τους παραγωγούς των βρετανικών εταιριών Excalibur Films και Dark Star Productions, εξομολογείται πώς είναι μεγάλη της τιμή που την επέλεξαν, να ενσαρκώσει τον σπουδαιότερο ρόλο της καριέρα της . «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα υποδυθώ αυτό τον θρύλο. Μεγάλη τιμή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης