Το Αιγαίο SOS σπάει τα ταμεία την πρώτη εβδομάδα προβολής του φτάνοντας στην κορυφή του ελληνικού Box Office! Τους 100.000 αγγίζουν οι θεατές όλων των ηλικιών που έχουν ήδη απολαύσει την κωμωδία της χρονιάς στους κινηματογράφους όλης της Ελλάδας και περισσότεροι συνεχίζουν καθημερινά να γεμίζουν τις αίθουσες προκαλώντας σεισμό με τα γέλια τους. Είναι υπέροχο να βλέπεις τους θεατές να στηρίζουν μια μεγάλη παραγωγή που σκοπό έχει να διασκεδάσει όλη την Ελλάδα.

Το «Αιγαίο SOS» του Πιέρρου Ανδρακάκου με πρωταγωνιστές τον Πάνο Βλάχο, τον Θοδωρή Αθερίδη, την Ευαγγελία Συριοπούλου και την Ελένη Φουρέιρα σε ρόλο-έκπληξη, όχι μόνο αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό αλλά και πολλή ευχαρίστηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις εντυπώσεις κλέβει το πολυαγαπημένο καστ των ηθοποιών όπως, ο έμπειρος Θοδωρής Αθερίδης ως…ταλαιπωρημένος διοικητής, ο ταλαντούχος Πάνος Βλάχος ως Καρδιτσιώτης, ο ζεν πρεμιέ Μιχάλης Λεβεντογιάννης με τον πιο ψύχραιμο χαρακτήρα του Βαλάση και φυσικά η εντυπωσιακή Ευαγγελία Συριοπούλου στον ρόλο της εκθαμβωτικής και πανέξυπνης Γκαμπριέλα Ρομάνι. Τον κόσμο ξεσηκώνει η Ελένη Φουρέιρα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Την έκπληξη όμως κάνει η Φώφη την οποία ο κόσμος αλλά και το καστ των ηθοποιών αγάπησαν γι’ αυτό ακριβώς που είναι.

Η εντυπωσιακή πρώτη εβδομάδα του Αιγαίο SOS είναι μια ακόμα απόδειξη ότι το ελληνικό κοινό αγαπάει τις ελληνικές παραγωγές, ανυπομονεί γι’ αυτές και τις αγκαλιάζει ζεστά ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης