Μια live action μεταφορά της Μικρής Γοργόνας από την Disney ίσως γίνει πραγματικότητα, καθώς η εταιρεία λέγεται ότι εξερευνά την ιδέα.

Σύμφωνα με το Deadline, στελέχη του στούντιο βρίσκονται «στα αρχικά στάδια αναβίωσης» του αγαπημένου παραμυθιού από τον Hans Christian Andersen. Ο ιστότοπος σημειώνει ότι «οι αρχικές συζητήσεις έχουν πραγματοποιηθεί με σημαντικούς παραγωγούς, κάποιοι από τους οποίους έχουν δυνατή σχέση με το στούντιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Disney έχει ξεκινήσει την εντατική μεταφορά των κλασικών ταινιών της κινουμένων σχεδίων σε live action ταινίες τα τελευταία χρόνια. Η πιο πρόσφατη ήταν το «Βιβλίο της Ζούγκλας», το οποίο είχε εξαιρετική επιτυχία στο box office και ήδη ετοιμάζεται το sequel του.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ για την «Πεντάμορφη και το Τέρας» με την Emma Watson στον ρόλο της Belle, ενώ δρομολογούνται ήδη ταινίες για την Cruella, το sequel της Maleficent, τη Mulan, τον Pinnochio, τον Winnie the Pooh και την Tinkerbell.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Universal με την Working Title επίσης ετοιμάζουν μια live action μεταφορά της Μικρής Γοργόνας με πρωταγωνίστρια την Chloe Mortez του Kick-Ass.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης