Αποφασισμένος να μην ξαναπιεί ποτέ στη ζωή του είναι ο Μπράντ Πιτ μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί. Τον Σεπτέμβριο του 2016, ανακοινώθηκε ότι η Τζολί είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2014, ενώ είχαν σχέση από το 2006 και έχουν μαζί έξι παιδιά.

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού υπήρξαν δημοσιεύματα ότι ο σταρ του Χόλιγουντ αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ, ενώ υπήρξαν φήμες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν, για ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια μίας πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο.
    
Σε νέα συνέντευξη στους The New York Times, ο Πιτ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει να πίνει ακριβώς εκείνη τη στιγμή της ζωής του.
    
«Ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό», είπε.
   
Μάλιστα ο 55χρονος ηθοποιός πήρε περαιτέρω μέτρα, καθώς ξεκίνησε να παρακολουθεί συνεδρίες των ανώνυμων αλκοολικών για ενάμιση χρόνο.
    
Ο Πιτ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους άνδρες με τους οποίους παρακολουθούσε τις συνεδρίες και την προθυμία τους να μιλήσουν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους.
    
«Όλοι αυτοί οι άντρες κάθονταν σε έναν κύκλο και ήταν ανοιχτοί και ειλικρινείς με έναν τρόπο που δεν έχω ξανασυναντήσει», είπε.
    
Ο Πιτ πρόσθεσε ότι το βρήκε «απελευθερωτικό» το να αποκαλύψει τις «άσχημες πλευρές» του σε μια ομάδα ξένων, και που μπορούσε να τους εμπιστευτεί όλους, ότι δεν θα μιλήσουν στα μέσα ενημέρωσης για τη συμμετοχή του στις συναντήσεις.
    
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης