Από τις τολμηρές σιλουέτες των ειδώλων της δεκαετίας του 1990 έως το φλογερό κόκκινο και το millennial pink, το κόκκινο χαλί της τελετής απονομής των Emmy 2019, των βραβείων που αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα στον χώρο της τηλεόρασης, τα είχε όλα.

 Γοητεία, λάμψη, πολυτέλεια, βραδινά φορέματα, εντυπωσιακά ντεκολτέ, αυστηρά ή μοντέρνα κοστούμια κυριάρχησαν τη μεγάλη βραδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Μερικά από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν:

H τραγουδίστρια και ηθοποιός Zendaya φόρεσε ένα σμαραγδί φόρεμα Vera Wang με διαφάνεια στο πάνω μέρος, ασορτί γόβες και διαμαντένια κοσμήματα και η ηθοποιός Ναόμι Γουότς επέλεξε μία βραδινή μαύρη τουαλέτα από τη συλλογή υψηλής ραπτικής Dior, στράπλες και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με βελούδινη ζώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η Εμίλια Κλαρκ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Game of Thrones» που σάρωσε τα βραβεία εμφανίστηκε με navy φόρεμα που θύμιζε σχολική ποδιά με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, δημιουργία υψηλής ραπτικής του Valentino.


    
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν με ροζ φόρεμα Louis Vuitton και ασημί πέδιλα η Σόφι Τέρνερ, η Σάνσα Σταρκ από το «Game of Thrones».


    
Με φόρεμα που θύμιζε Ρωμαία αυτοκράτειρα, δημιουργία Gucci, βάδισε στο κόκκινο χαλί η Γκουέντολιν Κρίστι, η οποία πρωταγωνίστησε επίσης στο «Game of Thrones».


    
Η ηθοποιός Βαϊόλα Ντέιβις επέλεξε ασπρόμαυρο φόρεμα Alberta Ferretti και κοσμήματα Forevermark.

Η ηθοποιός και γκουρού του υγιεινού τρόπου ζωής, Γκουίνεθ Πάλτροου ήταν μία από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν με δημιουργία υψηλής ραπτικής Valentino.

Αστραφτερό μπλε φόρεμα Elie Saab φόρεσε η Ρέιτσελ Μπροσνάχαν και λευκή δημιουργία του Tom Ford επέλεξε η Τζόντι Κόμερ.
    
Με φλοράλ δημιουργία Richard Quinn σε χρώματα μαύρο και κόκκινο εμφανίστηκε η Κένταλ Τζένερ.
    
Η Τζαμίλα Τζαμίλ επέλεξε μία ιδιαίτερη δημιουργία Monique Lhullier και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ήταν πραγματικά εκτυφλωτική με φουξ σατέν τουαλέτα Georges Hobeika με ασορτί πέδιλα.
    
Η Κρίστεν Μπελ, πρωταγωνίστρια της σειράς «The Good Place» έλαμψε σε ένα εμπνευσμένο από αρχαιοελληνικό στυλ μαύρο φόρεμα Dior με παστέλ ρίγες και κοσμήματα Harry Winston.

Ο Κιτ Χάρινγκτον από το «Game of Thrones» επέλεξε μαύρο κοστούμι και άσπρο πουκάμισο χωρίς γραβάτα.
    
Ο Στέρλινγκ Μπράουν από τη σειρά «This is Us» φόρεσε σμόκιν, Brioni, μαύρο παντελόνι και κόκκινο σακάκι.
    
Ο Μαχερσάλα Άλι (True Detective) εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι Ermenegildo Zegna XXX suit, μαύρο παπιγιόν και γυαλιά με μπλε φακούς.
    
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 
 
 
 
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης