Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Χιθ Λέτζερ και η Μισέλ Ουίλιαμς γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του γουέστερν «Το μυστικό του Brokeback Mountain» το 2005. Χώρισαν το 2007 και πέντε μήνες μετά ο Λέτζερ έχασε τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η σεναριογράφος της ταινίας Νταϊάνα Οσάνα (Diana Ossana) αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους, στο περιοδικό «Out Magazine», όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η Μισέλ στραμπούλιξε το γόνατό της. «Ο Χιθ δεν ήταν διατεθειμένος να την αφήσει να πάει μόνη της στο νοσοκομείο. Τον θυμάμαι να την κοιτάζει και εκείνη να κάνει το ίδιο. Ήταν σχεδόν ξαφνιασμένη από την προσοχή που της έδινε. Για εκείνον ήταν πραγματικά έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν τόσο γοητευμένος μαζί της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χιθ και η Μισέλ άρχισαν να βγαίνουν και σε λιγότερο από ένα χρόνο ανακοίνωσαν ότι περιμένουν την κόρη τους.

Ο Χιθ πέθανε σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη το 2008, από υπερβολική δόση που πήρε κατά λάθος έπειτα από μήνες σωματικής και ψυχικής εξάντλησης. Διαπιστώθηκε ότι είχε πάρει έναν θανατηφόρο συνδυασμό έξι φαρμάκων: δύο είδη ναρκωτικών, δύο είδη αγχολυτικών και δύο είδη υπνωτικών φαρμάκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών για χρόνια. Όμως, τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο καθώς συμμετείχε σε πολλές ταινίες με πολύ λίγο ύπνο και άρχισε να βασίζεται σε διάφορα κοκτέιλ συνταγών για να μη σκέφτεται.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης