Η Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε υπέρ των ετερόφυλων ηθοποιών που υποδύονται σε ταινίες και σε τηλεοπτικές σειρές χαρακτήρες LGBT.

Η ηθοποιός από την Αυστραλία δήλωσε ότι «θα πολεμήσει μέχρι θανάτου» ώστε να αρθεί η δυσπιστία που κυριαρχεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός, η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ για τον ρόλο της ως διαζευγμένη που ξεκινά μία ερωτική σχέση με μία γυναίκα, στην ταινία «Carol» του 2015 αναφέρθηκε, στη διάρκεια ενός Q&Α στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης στην κριτική που δέχθηκε το Χόλιγουντ πριν από λίγο καιρό, επειδή δίνει ρόλους LGBT σε στρέιτ ηθοποιούς.

«Θα πολεμήσω μέχρι θανάτου για το δικαίωμα να άρω τη δυσπιστία και να υποδύομαι ρόλους πέρα από την εμπειρία μου» τόνισε.

Η ηθοποιός είπε ότι διαφωνεί με την ιδέα ότι ένας καλλιτέχνης συνδέεται πραγματικά με έναν χαρακτήρα, μόνο αν έχει μοιραστεί τις ίδιες εμπειρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κέιτ Μπλάνσετ τόνισε ότι τα ριάλιτι σόου της τηλεόρασης είναι εν μέρει υπεύθυνα για την αντίδραση αυτή.

«Τα ριάλιτι σόου και όλα όσα συνεπάγονται έχουν μια εξαιρετική επίδραση, μια βαθιά επίδραση στον τρόπο που βλέπουμε τη δημιουργία χαρακτήρα» είπε.

«Νομίζω ότι προσφέρουν πολλές ευκαιρίες, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι τώρα, ειδικά στην Αμερική, περιμένουμε και αναμένουμε από τους ανθρώπους να επιτύχουν μια ουσιαστική σύνδεση με έναν χαρακτήρα όταν είναι κοντά στην εμπειρία τους», συμπλήρωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης