Η τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (SAG Awards) δεν είχε ποτέ οικοδεσπότη. Όμως στην 24η τελετή βράβευσης των καλύτερων ερμηνειών της χρονιάς, στις 21 Ιανουαρίου, τον ρόλο της οικοδέσποινας θα αναλάβει η ηθοποιός Κρίστεν Μπελ.

Η εκτελεστική παραγωγός Κάθι Κόνελ και η Επιτροπή των βραβείων SAG σπάνε ένα μακρόχρονο έθιμο ορίζοντας παρουσιάστρια της βραδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα χρόνος, κατά τον οποίο τα στερεότυπα καταρρίφθηκαν και οι παραδόσεις ξεπεράστηκαν. Αποφασίσαμε να αποτυπώσουμε το κλίμα εγκαταλείποντας μία από τις δικές μας παραδόσεις και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μία τόσο ταλαντούχα καλλιτέχνιδα όπως η Μπελ να μας βοηθήσει να το κάνουμε», ανέφερε η Κόνελ σύμφωνα με το Variety.

«Είναι τιμή μου που θα πάρω μέρος στην απονομή των βραβείων SAG και είμαι λίγο νευρική που θα είμαι η πρώτη οικοδέσποινα. Είμαι τόσο ευτυχής που θα βρίσκομαι στην παρέα των συναδέλφων μου ηθοποιών, με πολλούς από τους οποίους έχω συνεργαστεί, έτσι ξέρω ότι θα είναι θερμοί και υποστηρικτικοί. Θα είναι μια καταπληκτική βραδιά» δήλωσε η Κρίστεν Μπελ.

Η Μπελ πρωταγωνιστεί στην ταινία «A Bad Moms Christmas» και στο «The Good Place» του NBC. Θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία του Netflix «Like Father». Επίσης θα δανείσει εκ νέου τη φωνή της στην Άννα, στη συνέχεια του Frozen της Disney που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψηφιότητες για τα ετήσια SAG Awards θα ανακοινωθούν στις 12 Δεκεμβρίου 2017.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης