Η Λίλι Κόλινς εξερευνά τη ζωή στη Γαλλία στο νέο τρέιλερ της σειράς «Emily In Paris». Η Αγγλoαμερικανίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ρομαντική κωμωδία του Netflix.

Η Κόλινς υποδύεται την πρωταγωνίστρια, Έμιλι που μετακομίζει από μεσοδυτική αμερικανική πολιτεία στο Παρίσι. Στη σειρά συμμετέχουν οι Άσλεϊ Παρκ και Φιλίπ Λιρό Μπολιέ, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Έμιλι, Αμερικανίδα 20 ετών και κάτι, η οποία μετακομίζει στο Παρίσι για μια απροσδόκητη ευκαιρία εργασίας, αναλαμβάνει να φέρει αμερικανική άποψη σε μια γαλλική εταιρεία μάρκετινγκ» αναφέρεται σε περίληψη της σειράς. «Οι κουλτούρες συγκρούονται καθώς προσαρμόζεται στις προκλήσεις της ζωής σε μια ξένη πόλη, προσπαθώντας να τα καταφέρει στην καριέρα της, τις νέες φιλίες και την ερωτική ζωή» διευκρινίζεται.

Η σειρά είναι του Ντάρεν Σταρ, δημιουργού των δημοφιλών «Sex And The City», «Beverly Hills, 90210», «Melrose Place» και «Younger».

Ενδυματολόγος της σειράς είναι η Πατρίσια Φιλντ, γνωστή από τη δουλειά της στις σειρές «Sex and the City», «Ugly Betty» και την ταινία «The Devil Wears Prada».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έμιλι Κόλινς, κόρη του τραγουδιστή Φιλ Κόλινς θα είναι και παραγωγός του «Emily In Paris» που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης