Στη βιογραφική ταινία «I Love Lucy», η οποία ετοιμάζεται από το Amazon, η Νικόλ Κίντμαν και ο Χαβιέ Μπαρδέμ θα ενσαρκώσουν το θρυλικό ζευγάρι Λούσιλ Μπολ – Ντέζι Αρνάζ, που αγαπήθηκε όσο λίγα μέσα από την ομότιτλη κωμική τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’60.

Η πολυβραβευμένη Λουσίλ Μπολ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της τη δεκαετία του ’30, εξελίχθηκε σε ραδιοφωνική και κινηματογραφική ηθοποιό τη δεκαετία του ’40 και τηλεοπτική σταρ στα 50s.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξακολουθούσε να πρωταγωνιστεί στα 1960s και 1970s. Το 1962 έγινε η πρώτη γυναίκα διευθύντρια μεγάλου τηλεοπτικού στούντιο.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucille Ball fan (@lucilleball_love)

Στη σειρά «I Love Lucy» (που παραμένει απολαυστική, κυρίως λόγω της πολυεπίπεδης κωμικής φλέβας της Μπολ και των γερών δόσεων αυτοσαρκασμού της), η απίθανη Λούσι συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον τότε σύζυγό της, Κουβανό μουσικό, Ντέζι Άρναζ, με τον οποίον παντρεύτηκαν το 1940, απέκτησαν δύο παιδιά και τελικά χώρισαν είκοσι χρόνια αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

 

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας (παραγωγή της Amazon), στην οποία θα πρωταγωνιστούσε η Κέιτ Μπλάνσετ -τουλάχιστον αυτό είχε διαρρεύσει- υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Άαρον  Σόρκιν. Στην παραγωγή εμφανίζονται τα παιδιά του θρυλικού ζευγαριού, Λούσι Αρνάζ και Ντέζι Αρνάζ Τζούνιορ.

Η ταινία θα αφηγηθεί τη σχέση της Λουσίλ και του Ντέζι εντός και εκτός οθόνης και υπόσχεται να τραβήξει την κουρτίνα και να ξετυλίξει το νήμα πίσω από την εικόνα του τέλειου ζευγαριού, με σημείο αιχμής δύο κρίσιμες στιγμές της κοινής πορείας τους, μία που αφορά την καριέρα τους και μία δεύτερη που απειλεί τον γάμο τους.

Οι δύο πρωταγωνιστές δεν έχουν υπογράψει ακόμη, αλλά ακόμη κι όταν κλείσει η συμφωνία, ο χρόνος έναρξης της παραγωγής θα είναι στον αέρα εξαιτίας της πανδημίας που συνεχίζει να σαρώνει τις ΗΠΑ.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης