Η Μίντι Κάλινγκ (Mindy Kaling) αισθάνεται «υπέροχα στην πανδημία μετά τον τοκετό» αφού είδε και τις φωτογραφίες της στη Vogue India – αλλά έπρεπε να ξεπεράσει πρώτα τις δικές της αμφιβολίες για να φτάσει μέχρι εκεί.
 
Η ηθοποιός και συγγραφέας κλήθηκε μόλις είχε γεννήσει το δεύτερο παιδί της να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο Δεκεμβρίου του περιοδικού  και αγωνιζόταν με την εικόνα του σώματός της.
 
«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που μου ζητήθηκε να είμαι το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της @vogueindia, αλλά ήμουν πολύ νευρική, γιατί θα έπρεπε να κάνω τη φωτογράφηση μόλις έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου μου. Δεν είχα την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για το σώμα μου και μάλιστα σκέφτηκα να πω όχι», έγραψε η Κάλινγκ στο Instagram.
 
Όταν όμως ολοκληρώθηκε η φωτογράφηση η ηθοποιός έγραψε: «Η @katiegreenthal και η Vogue με περιέβαλλαν με ταλαντούχους και υπέροχους ανθρώπους και τώρα είμαι ενθουσιασμένη που έχω αυτές τις φωτογραφίες ως ενθύμιο αυτής της πολύ συγκεκριμένης στιγμής στη ζωή μου. “Η πανδημία μετά τον τοκετό φαίνεται υπέροχη” έτσι μου αρέσει να το ονομάζω όλο αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης