Η Νικόλ Κίντμαν θα πρωταγωνιστήσει στο αστυνομικό θρίλερ «Destroyer» που θα σκηνοθετήσει η Καρίν Κουσάμα.

Η Κίντμαν θα υποδυθεί μία ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, η οποία ως νεαρή αστυνομικός, είχε παρεισφρήσει μυστικά σε μια συμμορία-σέκτα στην έρημο της Καλιφόρνιας.
Μετά από αρκετά χρόνια, όταν συναντά ξανά τον αρχηγό της συμμορίας, πρέπει να κοιτάξει πίσω στο περίπλοκο παρελθόν της και να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιλογή των ηθοποιών για τους βασικούς ρόλους της ταινίας είναι σε εξέλιξη. Η Καρίν Κουσάμα θα σκηνοθετήσει με βάση το πρωτότυπο σενάριο των Φιλ Χέι και Ματ Μανφρέντι, σύμφωνα με το Variety.
Η 30West θα χρηματοδοτήσει πλήρως την ταινία. Ο παραγωγός του «La La Land» Φρεντ Μπέργκερ από την Automatik θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Χέι και τον Μανφρέντι.

«Ο Φιλ και ο Ματ έχουν γράψει ένα από τα πιο συναρπαστικά σενάρια που έχω διαβάσει ποτέ, η Νικόλ είναι στα καλύτερά της – κάνει εξαιρετικά συναρπαστική δουλειά – και η Καρίν είναι μία από τις πιο εγγυημένες φωνές που εργάζονται σήμερα» είπε ο Μπέργκερ. «Είναι ένας ισχυρός συνδυασμός, σίγουρος για να δημιουργήσει ένα θρυλικό χαρακτήρα και αισθάνομαι τυχερός που είμαι στην ομάδα τους» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης