Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάζει και αυτό θέλουν να δείξουν με τη νέα τους ταινία η Τζέιν Φόντα και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Η 79χρονη και δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλώντας στην Welt της Κυριακής τόνισε ότι «αυτό θα πρέπει να είναι φυσικό σήμερα. Αλλιώς θα υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται “διάκριση λόγω ηλικίας”», θέλοντας έτσι να απαντήσει σε όλους αυτούς που την επικρίνουν για τη συμμετοχή της σε μία ταινία που πρωταγωνιστεί ο έρωτας στην τρίτη ηλικία.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να βλέπουν στις ταινίες ηλικιωμένα άτομα να φιλιούνται ή να κάνουν σεξ. Μόνο και μόνο επειδή δεν είναι νέοι με σφριγηλό και άψογο δέρμα», είπε η ηθοποιός. Ακόμα πρόσθεσε ότι υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν ότι οι ηλικιωμένοι πλέον δεν θα πρέπει να εμφανίζονται σε ταινίες. «Ευτυχώς για σας στην Ευρώπη, είναι διαφορετικό από ό,τι στις ΗΠΑ», τόνισε η Φόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ταινία «Our Souls at Night» η 79χρονη ηθοποιός υποδύεται μία χήρα που γνωρίζει έναν 81χρονο επίσης χήρο, τον ρόλο του οποίου «κρατάει» ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και ερωτεύονται.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός είχε πει ότι στην ταινία ακυρώθηκαν οι σεξουαλικές σκηνές με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης