Ο αγαπημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Τζορτζ Κλούνεϊ είναι μοναδικός ειδικά με την οικογένειά του. Ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης «Kennedy Center Honors» στην Ουάσιγκτον, όπου βραβεύτηκε, βοήθησε τη σύζυγό του Αμάλ να διορθώσει το φόρεμά της.

Ντυμένη με ένα κόκκινο φόρεμα Valentino, η Αμάλ συνδύασε το φόρεμα με ασορτί κάπα, η οποία κάποια στιγμή μπερδεύτηκε στο χαλί. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να φροντίζει τη σύζυγό του, με την οποία έχουν δύο παιδιά, ενώ οι φωτογράφοι τραβούσαν φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Άλλοι που τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής ήταν οι: Amy Grant, Gladys Knight, Tania León και οι U2.  «Μεγαλώνοντας σε μια μικρή πόλη στο Κεντάκι, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι μια μέρα θα ήμουν αυτός που θα βραβευόμουν», δήλωσε ο ηθοποιός στην τελετή Kennedy Center Honors.

«Είναι μεγάλη τιμή να βραβεύομαι με τόσους σημαντικούς καλλιτέχνες. Πρόκειται για μια πραγματικά συναρπαστική έκπληξη για όλη την οικογένεια Κλούνεϊ», πρόσθεσε ο ηθοποιός, οι γονείς του οποίου ήταν, επίσης, εκεί για να τον υποστηρίξουν. Τον Σεπτέμβριο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός-σκηνοθέτης συμμετείχε μαζί με τη σύζυγό του, δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στα βραβεία Albie Awards, τα οποία διοργάνωσε το Ίδρυμά τους Clooney Foundation for Justice, στη Νέα Υόρκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης