To πρώτο trailer της ταινίας Assassin’s Creed επιτέλους κυκλοφόρησε από την 20th Century Fox, ενώ έκανε πρεμιέρα χθες στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live». 

Η ταινία αποτελεί μεταφορά από την πασίγνωστη video game σειρά της Ubisoft. Δε θα βασιστεί σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά λαμβάνει μέρος στο ίδιο σύμπαν, όπου οι fans θα μπορούν να αναγνωρίσουν πολλά στοιχεία. Η Abstergo, οι Assassins και οι Templars, η μεταφορά μέσω του Animus από την εποχή μας στις αναμνήσεις προγόνων του πρωταγωνιστή είναι μερικά απ’ τα βασικά συστατικά της σειράς. Η χαρακτηριστική κίνηση των Assassins, Leap of Faith, επίσης φαίνεται προς το τέλος του trailer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία αναμένεται γεμάτη δράση να μας μεταφέρει στην Ισπανική Ιερά Εξέταση με πρωταγωνιστή το Michael Fassbender σε δύο ρόλους, αυτόν του πρωταγωνιστή στη μοντέρνα εποχή, Callum Lynch, αλλά και του προγόνου του στον 15ο αιώνα, Aguilar. Το υπόλοιπο cast της ταινίας συμπληρώνεται από τους Jeremy Irons, Marion Cotillard, Brendan Gleeson, Michael K. Williams και άλλους.

Το Assassin’s Creed θα προβληθεί στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης