Η μεταφορές των βιντεοπαιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη, από την εποχή των δύο υδραυλικών του Μπρούκλιν Μάριο και Λουίτζι που η βιντεο-ζωή τους έγινε ταινία το 1993, μέχρι και σήμερα ήταν αξιοσημείωτα κακές. Στον χώρο του θεάματος θεωρείται μια κατάρα για το είδος. Τώρα όμως έρχεται μία νέα ταινία για τα βιντεοπαιχνίδια για να αλλάξει την ιστορία.
 
Το πρώτο τρέιλερ του «Free Guy» δείχνουν τον Ράιαν Ρέινολντς και την Τζούντι Κόμερ σε έναν νέο εικονικό κόσμο. Την ταινία σκηνοθετεί ο Σον Λέβι και πραγματεύεται τη ζωή ενός τραπεζίτη που ονομάζεται Γκάι (Ρέινολντς) και ο οποίος θέλει να ξεφύγει από την όλο και πιο βαρετή ζωή του, αλλά τότε συνειδητοποιεί γιατί η ζωή του είναι τόσο επαναλαμβανόμενη.
 
Ο Γκάι δεν είναι στην πραγματικότητα ένας «τύπος», αλλά είναι ένας χαρακτήρας σε ένα βιντεοπαιχνίδι που διαδραματίζεται στην «Ελεύθερη Πόλη» και το οποίο μεταβαίνει προς την ολοκλήρωσή του. Ο Γκάι αποκτά σταδιακά αυτογνωσία και καταγράφει τα πάντα μέσα από τα μάτια των προγραμματιστών. Έτσι αρχίζει η νέα του αποστολή, να σώσει το παιχνίδι και τον εαυτό του από το τέλος.
 
Η Κόμερ έχει δύο ρόλους στην ταινία, της προγραμματίστριας του παιχνιδιού Μίλι και της Μολότοφ Γκερλ, που είναι το άβαταρ της Μίλι μέσα στο παιχνίδι.
 
Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2010.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης