Τσεκούρι Από Κόκκαλο

Στην Άγρια Δύση του 19ου αιώνα και στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του συγγραφέα, μουσικού και διευθυντή φωτογραφίας Κρεγκ Ζάλερ, ένας ράντσερ, του οποίου η γυναίκα έχει απαχθεί από μια ομάδα κανιβάλων τρωγλοδυτών, οργανώνει ένα απόσπασμα και ξεκινά την αναζήτησή της – περιπέτεια που θα εξελιχτεί σε ζωντανό εφιάλτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Bone Tomahawk

Γουέστερν 2015

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρεγκ Ζάλερ με τους: Κερτ Ράσελ, Πάτρικ Γουίλσον, Μάθιου Φοξ, Λίλι Σίμονς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

Star Trek Beyond

Στα μισά της πενταετούς αποστολής του, το πλήρωμα του USS Enterprise δέχεται επίθεση από ένα φαινομενικά ασταμάτητο κύμα άγνωστων εξωγήινων, το οποίο τους υποχρεώνει να εγκαταλείψουν το πλοίο τους. Παγιδευμένοι σε έναν άγνωστο πλανήτη και χωρίς προφανή ελπίδα για σωτηρία, το πλήρωμα βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν νέο και αμείλικτο εχθρό.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Ηθοποιοί: Κρις Πάιν, Ζόι Σαλντάνα, Ζάκαρι Κουίντο, Άντον Γιέλτσιν, Σάιμον Πεγκ

Περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:


Ένας Προδότης Ανάμεσά μας

Ένα πρόσφατο βιβλίο του μέγιστου Βρετανού συγγραφέα κατασκοπικών μυθιστορημάτων Τζον Λε Καρέ («Και ο Κλήρος έπεσε στον Σμάιλι» ) μεταφέρεται τώρα στην οθόνη. Πρόκειται για μια ιστορία που εμπλέκει ένα ζευγάρι Άγγλων με τη ρώσικη μαφία και την υπηρεσία μυστικών υπηρεσιών MI6.

Ο Πέρι και η Γκέιλ γνωρίζουν στο Μαρακές έναν Ρώσο μαφιόζο, ο οποίος τους δίνει για να παραδώσουν στην ΜΙ6 ένα στικάκι με απόρρητες πληροφορίες που αφορούν τη σχέση Βρετανών πολιτικών και ρώσικου οργανωμένου εγκλήματος. Όταν το κάνουν, θα μπλεχτούν σε ένα σκοτεινό, αναπόδραστο κύκλο συνωμοσιών.

Our Kind of Traitor

Θρίλερ 2016 Αγγλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Σουζάνα Γουάιτ με τους: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέμιαν Λούις, Ναόμι Χάρις

Δείτε το τρέιλερ:


Σε Ρηχά Νερά

H Νάνσι σερφάρει μόνη της σε μια απομονωμένη παραλία, όταν δέχεται την επίθεση ενός μεγάλου λευκού καρχαρία. Αν και 200 μόλις μέτρα από την ακτή και τη σωτηρία της, η Νάνσι είναι εγκλωβισμένη και θα πρέπει να αναμετρηθεί με τις αντοχές της…

The Shallows

Σκηνοθεσία: Ζομ-Κολέ Σερά
Ηθοποιοί: Μπλέικ Λάιβλι

Θρίλερ

Δείτε τι τρέιλερ:

Στάσου στο Ύψος σου

Η Ντιάν, μία πρόσφατα χωρισμένη δικηγόρος, λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον Αλεξάντρ, έναν γοητευτικό αρχιτέκτονα που δεν γνωρίζει. Ο Αλεξάντρ έχει βρει το τηλέφωνό της και την καλεί για να της το επιστρέψει. Η συζήτησή τους κυλά τόσο ωραία που αποφασίζουν να συναντηθούν κι από κοντά. Όταν, όμως, βρεθούν, το ραντεβού τους παίρνει μια αναπάντεχη τροπή: ο Αλεξάντρ είναι αισθητά μικρόσωμος!

Un Ηomme à la Ηauteur

Ρομαντική κομεντί

Σκηνοθεσία: Λορέν Τιράρ

Ηθοποιοί: Ζαν Ντιζαρντάν, Βιρζινί Εφιρά

Δείτε το τρέιλερ:

Η Γιορτή της Μπαμπέτ

Η Μπαμπέτ είναι μια Γαλλίδα η οποία μετά τα γεγονότα της Κομμούνας βρίσκει καταφύγιο στη Δανία στο σπίτι δύο ανύπαντρων γυναικών σε ένα απομονωμένο ψαροχώρι. Ζει μαζί τους για χρόνια ως οικονόμος και όταν κερδίσει το λαχείο θα ξοδέψει όλη την περιουσία της για να ετοιμάσει ένα αξέχαστο ευχαριστήριο γεύμα.

Babette Gaestebud

Κοινωνική 1987 Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Γκάμπριελ Αξελ με τους: Στεφάν Οντράν, Γιαρλ Κιούλε, Μπίμπι Άντερσον.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης