Και οι 7 Ήταν Υπέροχοι

Με την πόλη του Ρόουζ Κρικ κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Μπαρθόλομιου Μποτζ, οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες. Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

The Magnificent Seven

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά

Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ, Πίτερ Σάρσγκααρντ, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Μπουνγκ-Χουν Λι, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούφλο

Περιπέτεια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

Νοσταλγώντας το φως

Αριστουργηματικό ντοκιμαντέρ του Πατρίσιο Γκουζμάν . Στη Χιλή, στην έρημο Ατακάμα, αστρονόμοι από όλον τον κόσμο συγκεντρώνονται για να παρατηρήσουν τα αστέρια. Ο ουρανός της ερήμου είναι τόσο διαφανής ώστε τους επιτρέπει να βλέπουν τα όρια του σύμπαντος. Πρόκειται, επίσης, για ένα μέρος που η σκληρή θερμότητα του ήλιου «πέφτει» πάνω στην ανθρώπινη υπόσταση, η οποία παραμένει άθικτη: στις μούμιες, τους ανθρακωρύχους και τους εξερευνητές. Όπως και στους πολιτικούς κρατουμένους της δικτατορίας… Κι ενώ οι αστρονόμοι εξετάζουν τους πιο μακρινούς γαλαξίες σε αναζήτηση εξωγήινης ζωής, ελάχιστα πιο κάτω από τα παρατηρητήρια, οι γυναίκες σκάβουν μες στην έρημο σε αναζήτηση αγνοούμενων συγγενών τους.

Nostalgia de la Luz

Ντοκιμαντέρ

Χιλιανή ταινία, σκηνοθεσία Πατρίσιο Γκουσμάν

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Κούμπο και οι Δυο Χορδές

Η καινούργια ταινία, σκηνοθετημένη από τον Τράβις Νάιτ, έχει ως ήρωά της ένα έξυπνο και καλόκαρδο αγόρι, τον Κούμπο, που περνά μια ήσυχη κι ασφαλή ζωή, κρυμμένο κάπου μαζί με τη μητέρα του, αφηγούμενος φανταστικές ιστορίες στους ανθρώπους της πόλης του, μέχρι τη στιγμή που, άθελά του θα ξυπνήσει, ένα μοχθηρό πνεύμα. Όταν η μητέρα του πεθαίνει, προσπαθώντας να τον σώσει, ο Κούμπο θα κληθεί να ενώσει τις δυνάμεις του με μια μαϊμού κι ένα σκαθάρι και να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι με σκοπό να λύσει το μυστήριο του έκπτωτου πατέρα του, του καλύτερου πολεμιστή σαμουράι που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.

Kubo and the Two Strings

Animation 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τράβις Νάιτ

Δείτε το τρέιλερ:

Τα σκυλιά του πολέμου

Δύο 20χρονοι που ζουν στο Μαϊάµι κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, εκμεταλλεύονται µια σχεδόν άγνωστη κυβερνητική πρωτοβουλία που επιτρέπει σε μικρές επιχειρήσεις να ‘κλείνουν’ συμβόλαια του αµερικανικού στρατού. Παρά το ταπεινό ξεκίνηµά τους, καταφέρνουν να βγάλουν πολλά χρήματα και να ζήσουν τη μεγάλη ζωή. Όµως, οι δύο φίλοι θα χάσουν κάθε έλεγχο όταν θα κλείσουν µια συµφωνία 300 εκατομμυρίων δολαρίων για εξοπλιστικά συστήµατα του Αφγανικού στρατού – µια συμφωνία που θα τους φέρει σε επαφή µε σκοτεινούς ανθρώπους, πίσω από τους οποίους, όπως θα αποδειχθεί, κρύβεται η ίδια η αµερικανική κυβέρνηση.

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς.

Πρωταγωνιστούν: Τζόνα Χιλ, Μάιλς Τέλερ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Άνα Ντε Άρµας, Μπάρι Λίβινγκστον, Σον Τουμπ.

Δείτε το τρέιλερ:

Πελέ: Η Γέννηση ενός Θρύλου

Γεννήθηκε μέσα στη φτώχια και την ανέχεια, σε μια χώρα που μπορούσε να αποδράσει μόνο μέσα από τη λατρεία της για το ποδόσφαιρο. Βλέποντας τον πατέρα του συντετριμμένο από την ήττα της Βραζιλίας στον τελικό του Μουντιάλ του 1950, του υπόσχεται να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για χάρη του. Και θα το κάνει οκτώ χρόνια αργότερα, σε ηλικία μόλις 17 ετών, ανακοινώνοντας έτσι σε ολόκληρο τον κόσμο ότι ένα μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου έχει γεννηθεί. Γνωρίστε την ιστορία της απίστευτης ζωής του Πελέ, ενός παίκτη – σύμβολο του «όμορφου παιχνιδιού», όπως αποκαλούσε ο ίδιος το ποδόσφαιρο, που ήρθε από το τίποτα για να αλλάξει τα πάντα.

Pelé: Birth of a Legend

Σκηνοθεσία: Τζεφ Ζίμπαλιστ, Μάικλ Ζίμπαλιστ

Ηθοποιοί: Κέβιν Ντε Πάουλα, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Ροντρίγκο Σαντόρο

Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:

Μαθήματα Ζωής

Η Άννα δεν είναι απλά μια καθηγήτρια Ιστορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι από τις λίγες που νοιάζεται για τους ανήσυχους μαθητές της από τις φτωχογειτονιές τις πόλης. Αποφασισμένη να ωθήσει τους μαθητές της μέχρι τέλους, η Άννα αφήνει στην άκρη την προσωπική της ζωή. Καθώς η καταληκτική ημερομηνία σιγά σιγά πλησιάζει , τα παιδιά αρχίζουν να ανοίγονται μεταξύ τους και να πιστεύουν στους εαυτούς τους. Στους νέους αυτούς, η συλλογική αυτή δραστηριότητα μπορεί να μην τους λύσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας, αλλά μπορεί να αποτελέσει το σημείο καμπής που θα τους βοηθήσει να βρούν τον δρόμο τους και να τους αλλάξει την υπόλοιπη ζωή.

Σκηνοθεσία: Μαρί-Καστίγ Μανσιόν-Σαρ.

Παίζουν: Αριάν Ασκαρίντ, Ζενεβιέβ Μνικ, Αχμέντ Ντραμέ, Στεφάν Μπακ.

Δείτε το τρέιλερ:

Προσωπικά μυστικά

Ο Μάικ Ράιαν τα έχει όλα: μία πανέμορφη γυναίκα, μια υπέροχη κόρη, ένα προηγμένης τεχνολογίας «έξυπνο» σπίτι και μία επιτυχημένη εταιρεία. Όταν, όμως, χαλάσει η σχέση του με τον Εντ, τον σύμβουλο του για θέματα τεχνικής υποστήριξης, ο Μάικ θα βρεθεί μπλεγμένος σε ένα θανάσιμο παιχνίδι, αφού ο Εντ θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να παρακολουθεί την κόρη του Μάικ, να βάλει σε κίνδυνο την επιχείρησή του, ακόμη και την ζωή της οικογένειάς του. Σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, και τα πιο προσωπικά μυστικά μας μπορούν να αποκαλυφθούν με ένα μόνο κλικ, ο Μάικ θα πρέπει να βασιστεί στις παλιές του διασυνδέσεις για να νικήσει ένα νέο είδος εχθρού.

Θρίλερ 2016

Aμερικανική ταινία

Σκηνοθεσία Τζον Μουρ με τους: Πιρς Μπρόσναν, Άννα Φρίελ, Μάικλ Νίκβιστ, Στέφανι Σκοτ

Δείτε το τρέιλερ:

Η καρδιά του σκύλου

Η multimedia artist και ροκ περσόνα Λόρι Άντερσον φιλοσοφεί περί ζωής και τέχνης, με αφορμή τη σχέση με το αγαπημένο της τεριέ Λόλαμπελ.

Heart of a Dog

Ντοκιμαντέρ 2015

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λόρι Άντερσον.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης