Jackie

Στις 22 Νοεμβρίου του 1963, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Ντάλας, ο John F. Kennedy δολοφονείται και το ροζ ταγέρ της Jackie (Natalie Portman) ποτίζεται από το αίμα του συζύγου της. Μια εβδομάδα μετά καλείται να αντιμετωπίσει το αδιανόητο: να παρηγορήσει τα δυο της μικρά παιδιά και να οργανώσει την κηδεία του άντρα της. Η Jackie συνειδητοποιεί γρήγορα ότι οι επόμενες εφτά μέρες θα καθορίσουν πώς η ιστορία θα καταχωρίσει την κληρονομιά του συζύγου της, αλλά και το πώς θα μείνει η ίδια στην ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμερικανικογαλλική δραματική ταινία 2016.

Σκηνοθεσία Πάμπλο Λαραΐν με τους: Νάταλι Πόρτμαν, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Μπίλι Κράνταπ, Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Moonlight

Υποψήφιο για 6 Χρυσές Σφαίρες αμερικανικό κοινωνικό δράμα.

Η περιπετειώδης ενηλικίωση του νεαρού Αφροαμερικανού Σαϊρόν στο σύγχρονο Μαϊάμι της φτώχειας, της βίας και των ναρκωτικών.

Aμερικανική δραματική ταινία 2016.

Σκηνοθεσία Μπάρι Τζένκινς με τους: Ναόμι Χάρις, Μαερσάλα Αλί, Άστον Σάντερς.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Καλύτερός Φίλος Μου

Βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα του Γ. Μπρους Κάμερον, «A Dog’s Purpose», από τον σκηνοθέτη Λάσε Χάλστρομ, η ταινία «Ο καλύτερος φίλος μου» ακολουθεί τη συγκινητική κι εκπληκτική ιστορία ενός αφοσιωμένου σκύλου (φωνή: Τζος Γκαντ), ο οποίος βρίσκει το νόημα της ύπαρξής του μέσα από τις ζωές των ανθρώπων με τους οποίους συνδέεται, μαθαίνοντάς τους να γελάνε και να αγαπάνε.

A Dog’s Purpose

Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ.

Ηθοποιοί: Μπριτ Ρόμπερτσον, Κ. Τ Άπα, Τζον Όρτιζ, Ντένις Κουέιντ, Τζος Γκαντ.

Δείτε το τρέιλερ:

Διχασμένος

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός Μ. Νάιτ Σιάμαλαν επιστρέφει στον παλιό, καλό του εαυτό (Η Έκτη Αίσθηση, Άφθαρτος) με ένα θρίλερ για γερά νεύρα που η εφημερίδα «The Guardian» ήδη χαρακτήρισε ως «υποδειγματική μίξη Χίτσκοκ και τρόμου».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος Τζέιμς ΜακΑβόι, γνωστός από τις ταινίες Wanted, Trance, X-Men, Εξιλέωση, Ύποπτος Συνωμοσίας, Η Εξαφάνιση της Έλινορ Ρίγκμπι.

Μαζί του η Άνια Τέιλορ-Τζόι, πρωταγωνίστρια του θρίλερ τρόμου «The Witch».

Ο Τζέιμς Μακ Αβόι υποδύεται τον Κέβιν, έναν νεαρό που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια και τότε, μια 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, όμοια με τέρας, ετοιμάζεται να ξεπροβάλλει και έτσι να κλείσει τον κύκλο της απόλυτης παράνοιας.

Split

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν.

Ηθοποιοί: Τζέιμς ΜακΑβόι, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Μπέτι Μπάκλεϊ.

Δείτε το τρέιλερ:

Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο

Οι περιπέτειες της Άλις (Μίλα Γιόβοβιτς ) φτάνουν στο τέλος τους. Η νέα ταινία πιάνει την αφήγηση από το τέλος του Resident Evil: Retribution, όπου η Άλις είναι η μοναδική που έχει επιβιώσει μετά την τελική μάχη της ανθρωπότητας έναντι στο απόλυτο Κακό. Τώρα θα χρειαστεί να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης – στο The Hice στη Raccoon City, όπου η Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για μια τελική αναμέτρηση απέναντι στους επιζώντες της Αποκάλυψης.

Resident Evil: The Final Chapter

Περιπέτεια 2017.

Γερμανογαλλική ταινία.

Σκηνοθεσία Πολ.Γ.Σ.Άντερσον με τους: Μίλα Γιόβοβιτς, Άλι Λάρτερ, Ρούμπι Ρόουζ

Δείτε το τρέιλερ:


Σιωπηλός Μάρτυρας

To 2006 η Φυλακή Τρικάλων κλείνει ύστερα από 110 χρόνια λειτουργίας. Επτά πρόσωπα που συνδέθηκαν καθοριστικά με τη φυλακή, επιστρέφουν σ’ αυτή για να ανασυνθέσουν το παρελθόν της, φωτίζοντας με τις προσωπικές τους αφηγήσεις διαφορετικές όψεις της ιστορίας της νεώτερης Ελλάδας. Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το ιστορικό συγκρότημα της φυλακής; Ποια θα είναι η νέα χρήση του; Μια απροσδόκητη ανακάλυψη φέρνει στο φως το κρυμμένο μυστικό του μνημείου και θέτει ένα καίριο ερώτημα: πώς διαχειριζόμαστε την ιστορική μνήμη;

Ντοκιμαντέρ 2016.
 
Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος.

Δείτε το τρέιλερ:

Έξοδος 1826

Το 1826 120 άντρες ξεκινούν από τη Σαμαρίνα των Γρεβενών για να συντρέξουν τους πολιορκημένους του Μεσολογγίου.

Ιστορική ελληνική ταινία 2017. Σκηνοθεσία Βασίλης Τσικάρας με τους: Λεωνίδα Κακούρη, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Μαρία Ανδρούτσου

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης