Creepy

Ο πρώην ιδιωτικός ντετέκτιβ, Τακακούρα, δέχεται τηλεφώνημα από έναν παλιό του συνάδελφο που του ζητά να εξετάσει την άλυτη υπόθεση μίας αγνοούμενης οικογένειας, που συνέβη έξι χρόνια πριν. Ταυτόχρονα, ο Τακακούρα μετακομίζει σε νέο σπίτι μαζί με τη γυναίκα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καινούριος τους γείτονας, Νισίνο, έχει μία άρρωστη γυναίκα και μία νεαρή κόρη. Μία μέρα, η κόρη, Μίο, λέει στον Τακακούρα πως αυτός ο άνδρας δεν είναι ο πατέρας της, αλλά κάποιος άγνωστος.

Παρελθόν και παρόν συγκρούονται στην ταινία του Κιρόσι Κουροσάουα, που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς στο Βερολίνο.

Σκηνοθεσία: Κιγιόσι Κουροσάουα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηθοποιοί: Χιντετόσι Νισιτζίμα, Γιούκο Τακεούτσι, Τερουγιούκι Καγκάουα

Διάρκεια: 130 λεπτά

Θρίλερ

Δείτε το τρέιλερ:

H Άφιξη

12 μυστηριώδη διαστημόπλοια με εξωγήινους επιβάτες προσγειώνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας. Μία ομάδα ειδικών, ανάμεσά τους και η γλωσσολόγος Λουίζ Μπανκς, συνιστάται για να ερευνήσει το συμβάν. Ενώ ο χρόνος πιέζει και ο κόσμος απειλείται με έναν παγκόσμιο πόλεμο, η Λουίζ θα πρέπει να πάρει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο όχι μόνο την ζωή της αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Arrival
Επιστ. Φαντασίας 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ με τους: Έιμι Άνταμς, Τζέρεμι Ρένερ, Φόρεστ Γουίτακερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Οδύσσεια

Ο Λαμπέρ Γουίλσον υποδύεται τον θρυλικό ωκεανολόγο Ζακ-Ιβ Κουστό. Τα ταξίδια του ξακουστού σκάφους «Καλυψώ» από τη Μεσόγειο και τη Νότιο Αφρική μέχρι την Ανταρκτική και όλες οι συγκρούσεις και τα πάθη εντός και εκτός των ταξιδιών αυτών περιγράφονται σε μια ταινία για την οδύσσεια του μεγαλύτερου θαλασσοπόρου του 20ου αιώνα.

L’ Odysee

Βιογραφική 2016

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζερόμ Σαλ με τους: Λαμπέρ Γουίλσον, Οντρέ Τοτού, Πιέρ Νινέ.

Δείτε το τρέιλερ:

Αμερικανικό Ειδύλλιο

Ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και πρωταγωνιστεί ως ο Σίμουρ «Σουηδός» Λιβόβ, ένας κάποτε θρυλικός αθλητής του Λυκείου που είναι σήμερα επιτυχημένος επιχειρηματίας, παντρεμένος με την Ντόουν, μια πρώην βασίλισσα ομορφιάς.

Αλλά το χάος σιγοβράζει κάτω από το αψεγάδιαστο προσωπείο της ζωής των Λιβόβ. Όταν η αγαπημένη του έφηβη κόρη, η Μέρι, εξαφανίζεται, αφότου κατηγορηθεί για τη διάπραξη μιας βίαιης πράξης, ο Σουηδός αφιερώνει τη ζωή του στο να τη βρει και να επανενώσει ξανά την οικογένεια του.

American Pastoral

Σκηνοθεσία: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ.

Ηθοποιοί: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Τζένιφερ Κόνελι, Ντακότα Φάνινγκ, Ούζο Αντούμπα.

Διάρκεια: 108 λεπτά

Δραματική ταινία

Δείτε το τρέιλερ:

Οι Εξομολογήσεις

Μια συνάντηση των G8 πραγματοποιείται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη γερμανική ακτή. Οι πιο ισχυροί του κόσμου συζητούν για να θεσπίσουν σημαντικές διατάξεις που θα επηρεάσουν βαθιά την παγκόσμια οικονομία. Ένας από τους επισκέπτες είναι ένα μυστηριώδης Ιταλός μοναχός, που προσκλήθηκε από τον Ντανιέλ Ροσέ, τον διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Θέλει να εξομολογηθεί κάτι στον μοναχό εκείνο το βράδυ, μυστικά. Το επόμενο πρωί, ο Ροσέ βρίσκεται νεκρός…

Le Confessioni

Δραματική 2016
 
Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ρομπέρτο Αντό με τους: Τόνι Σερβίλο, Κόνι Νίλσεν, Ντάνιελ Οτέιγ, Μόριτζ Μπλάιμπτροϊ.

Δείτε το τρέιλερ:


Office Christmas Party

Αμερικανική κωμωδία με τους Τζένιφερ Άνιστον και Τζέισον Μπέιτμαν. Όταν η επικεφαλής μιας εταιρείας αποφασίζει να κλείσει το τμήμα του αδελφού της, εκείνος πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τους συναδέλφους του για να εντυπωσιάσουν έναν υποψήφιο πελάτη και να κλείσουν μια μεγάλη συμφωνία, που μπορεί να σώσει τις δουλειές τους. Για το λόγο αυτό, αποφασίζουν να διοργανώσουν ένα επικό πάρτι για τα Χριστούγεννα. Φυσικά, το πάρτι γρήγορα ξεφεύγει κάθε ελέγχου και οι παριστάμενοι γίνονται μάρτυρες μιας χιουμοριστικής καταστροφής…

Κωμωδία 2016

Σκηνοθεσία Τζος Γκόρντον, Γουίλ Σπεκ με τους: Τζένιφερ Άνιστον, Τζέισον Μπέιτμαν, Ολίβια Μουν, Τι Τζέι Μίλερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Αγάπη, Αγάπη, Αγάπη

Η 40χρονη Στέλλα, προκειμένου να επιβιώσει με τη νεαρή της κόρη Φανή μετά το θάνατο του άντρα της, δίνει παραστάσεις sex show σε έναν παλιό κινηματογράφο τέχνης, που έχει μετατραπεί σε στριπτιζάδικο. Εκεί θα γνωρίσει έναν γερασμένο πια playboy, τον Νίκο, που ζει παρατημένος από τη γυναίκα του, αλλά και τον γιο του, Έκτορα, ο οποίος μόλις έχει παντρευτεί. Οι δυο τους θα αγαπηθούν, όμως τα παιδιά τους, θα διεκδικήσουν κι αυτά το μερίδιό τους από την αγάπη. Άραγε η αγάπη θα μπορέσει να αλλάξει τη μοίρα αυτών των ανθρώπων; Μπορεί η αγάπη να νικήσει κάτι κολοσσιαίο όπως η μοίρα; Κι αν μπορεί, μέχρι που θα φτάσουν για την αγάπη;

Eλληνική δραματική ταινία 2016.

Σκηνοθεσία Κώστας Ζάπας με τους: Αγγελική Παπαθεμελή, Ερρίκο Λίτση, Δήμητρα Χατούπη, Μάρα Δαρμουσλή.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης