Atomic Blonde

Η βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν είναι μία αδίστακτη, τολμηρή και σέξι πράκτορας της MI6, που φθάνει στο Βερολίνο με μία μυστική αποστολή: να εξιχνιάσει τον φόνο ενός συναδέλφου της και να εντοπίσει μία χαμένη λίστα διπλών πρακτόρων. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα «ταλέντα» της για να παραμείνει ζωντανή και να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Ηθοποιοί: Σαρλίζ Θερόν, Τζέιμς Μακαβόι, Τζον Γκούντμαν, Σοφία Μπουτέλα, Έντι Μάρσαν, Τόμπι Τζόουνς.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Baby Driver

Ένας χαρισματικός, νεαρός οδηγός ληστειών αφήνεται στους ρυθμούς του δικού του soundtrack και γίνεται ο καλύτερος στην πιάτσα. Όταν συναντά το κορίτσι των ονείρων του, ο Baby βλέπει την ευκαιρία να αποσυρθεί από την εγκληματική ζωή, κλείνοντας μια για πάντα παλιούς λογαριασμούς. Αλλά μετά από μια συμφωνία για να δουλέψει δίπλα σε έναν εγκληματία, θα τα ριψοκινδυνέψει όλα, αφού μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας θα απειλήσει τη ζωή, την αγάπη και την ελευθερία του.

Σκηνοθεσία: Έντγκαρ Ράιτ

Ηθοποιοί: Άνσελ Έλγκορτ, Κέβιν Σπέισι, Λίλυ Τζέιμς, Τζον Χαμ, Τζέιμι Φοξ, Τζον Μπέρνταλ, Έιζα Γκονζάλεζ.

Είδος ταινίας: Δράση

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή

Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο (Ράιαν Ρέινολντς) καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον). Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με το πλοίο, αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.

The Hitman’s Bodyguard

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιουζ

Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ

Είδος ταινίας: Περιπέτεια / Κωμωδία

Δείτε το τρέιλερ:

Αβέβαιος Θρίαμβος

Ερωτικό δράμα του Αγκούστι Βιγιαρόνγκα με φόντο τον ισπανικό εμφύλιο. Ο Λουίς, ένας στρατιώτης που δεν πιστεύει στον πόλεμο που υπηρετεί, έχει τοποθετηθεί με το στράτευμά του σε ένα ανενεργό πόστο. Εκεί θα γνωρίσει την Καρλάνα, μια χήρα που δίψα για εξουσία, ο έρωτάς του για τη μοιραία αυτή γυναίκα όμως θα έχει καταστροφικές συνέπειες για όλους.

Incerta gloria / Uncertain Glory) (2017)

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία: Αγκούστι Βιγιαρόνγκα

Ηθοποιοί: Οριόλ Πλα, Τερέλε Παβέζ, Μαρσέλ Μποράς, Λουίζα Γκαβάσα

Είδος: Δράμα, Ιστορική

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα

Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την HairCo, μία εταιρεία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με τον γιο του και, μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

The Son of Bigfoot

Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν

Διάρκεια: 92 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια

Δείτε το τρέιλερ:

Πλανητάριο

Δράμα εποχής με τις Νάταλι Πόρτμαν και Λίλι – Ρόουζ Ντεπ. Δύο αδερφές και μέντιουμ, η Κέιτ και η Λόρα Μπάρλοου, ολοκληρώνουν την περιοδεία τους στο Παρίσι στα τέλη της δεκαετίας του ’30. Γοητευμένος από το χάρισμα τους, ένας πανίσχυρος Γάλλος παραγωγός, ο Αντρέ Κορμπέν, τις προσλαμβάνει για μια πολύ φιλόδοξη ταινία. Στη δίνη του κινηματογράφου, των πειραμάτων και των συναισθημάτων, η νέα αυτή οικογένεια δε μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί σύντομα στην Ευρώπη.

Planetarium

Δραματική 2016

Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι με τους: Νάταλι Πόρτμαν, Λίλι – Ρόουζ Ντεπ, Λουί Γκαρέλ, Εμανουέλ Σαλινζέρ.

Δείτε το τρέιλερ:

150 Milligrams

Σε ένα νοσοκομείο στη Βρέστη μία πνευμονολόγος ανακαλύπτει ότι ανεξήγητοι θάνατοι ασθενών συνδέονται με την λήψη ενός φαρμάκου που κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια. Όταν η μέχρι πρότινος απόρρητη αυτή υπόθεση ανακαλύπτεται και από τα ΜΜΕ και προκαλεί πανικό, η ίδια αποφασίζει να αναζητήσει την αλήθεια.

Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Μπερκό

Ηθοποιοί: Σίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν, Μπενουά Μαγκιμέλ

Είδος: Βιογραφική, Δράμα

Δείτε το τρέιλερ:

Μια Ιστορία Έρωτα Και Αναρχίας

Κωμωδία της Λίνα Βερτμίλερ, με τους Τζιανκάρλο Τζιανίνι και Μαριάντζελα Μελάτο. Στις αρχές της δεκαετίας του ’30 στην Ιταλία, μια νεαρή πόρνη παρουσιάζει σαν ξάδελφό της έναν αναρχικό φίλο της, που έχει έρθει στη Ρώμη από τη Βενετία για να σκοτώσει τον Μουσολίνι.

Film D’ Amore E d’ Anarchia

Σινεφίλ 1973

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Λίνα Βερτμίλερ με τους: Τζιανκάρλο Τζιανίνι, Μαριαντζέλα Μελάτο.

Δείτε το τρέιλερ:

Επτά Φορές Γυναίκα

Επτά γυναίκες πρωταγωνιστούν σε επτά μικρές ιστορίες μοιχείας… Η χήρα Πολέτ δέχεται ανήθικες προτάσεις στην κηδεία του συζύγου της, η Μαρία-Τερέζα πληρώνει τον άπιστο σύζυγό της με το ίδιο νόμισμα, η σεμνότυφη Λίντα αναζητά τη σεξουαλική της ταυτότητα, η Εντίθ προσπαθεί να «ξυπνήσει» τον απορροφημένο στη δουλειά του συγγραφέα άντρα της, η Εύα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τη μάχη για ένα υποτιθέμενα αποκλειστικό επώνυμο φόρεμα, η Μαρία κάνει μια συμφωνία θανάτου με τον εραστή της και η Τζιν γοητεύεται από έναν ελκυστικό και μυστήριο άγνωστο άντρα…

Woman Times Seven

Ρομαντική Κωμωδία 1967

ιταλο-γαλλο-αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Βιτόριο ντε Σίκα με τους: Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Πίτερ Σέλερς, Άλαν Άρκιν.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Κομφορμίστας

Αριστουργηματικό δράμα του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, με τον Ζαν-Λουί Τρεντινιάν. Το 1938, ο Μαρτσέλο, ένας τυπικός μεσοαστός που δουλεύει για το φασιστικό καθεστώς, αναλαμβάνει να βρει και να δολοφονήσει στο Παρίσι τον πρώην καθηγητή και μέντορά του.

Il Conformista

Δραματική 1970

Ιταλο-γαλλο-γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Μπερνάρντο Μπερτολούτσι με τους: Ζαν Λουί Τρεντινιάν, Στεφανία Σαντρέλι, Γκαστόνε Μοσίν.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης