«Habanastation» του Ίαν Παδρόν

Γιος μιας πλούσιας κουβανέζικης οικογένειας, ο μικρός Μαγίτο θα χαθεί στην Αβάνα και θα καταλήξει σε ένα φτωχό προάστιό της. Εκεί θα συναντήσει τον ορφανό συμμαθητή του Κάρλος, με τον οποίο θα γίνουν φίλοι χάρη σε ένα Playstation.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κομεντί 2011

Διάρκεια: 95′

Κουβανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ίαν Παδρόν με τους: Άντι Φορνάνις, Ερνέστο Εσκαλόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Θεέ μου τι σου Κάναμε; 2» – Η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει με καινούργιες ξεκαρδιστικές περιπέτειες

Πέντε χρόνια μετά τη σαρωτική εμπορική επιτυχία «Θεέ μου, τι Σου Kάναμε;» που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για νέες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Αυτήν τη φορά, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα.
Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Ντε Σοβερόν

Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Φρεντερίκ Τσάου, Νουμ Ντιαβαρά, Φρεντερίκ Μπελ, Τζούλια Πιατόν, Εμιλί Καέν, Ελοντί Φοντάν, Πασκάλ Νζονζί, Σαλιμάτα Καματέ, Τατιάνα Ρόζο, Κλόντια Ταγκμπό.

Διάρκεια: 99 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Δείτε το τρέιλερ:

«Η Κούκλα του Σατανά» – Ο αιμοδιψής Τσάκι επιστρέφει και σκορπίζει τον θάνατο

Στο reboot της διάσημης ταινίας τρόμου, ο αιμοδιψής Τσάκι ζωντανεύει εκ νέου. Όλα ξεκινούν όταν μια νεαρή μητέρα, η Κάρεν δωρίζει στον γιο της Άντι μια κούκλα Buddi, μη γνωρίζοντας την απειλητική και δολοφονική φύση που κρύβεται μέσα της. H αιμοδιψής κούκλα, που πλέον διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, επιστρέφει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, στοιχειώνοντας σκέψεις, ψυχές και παιχνίδια.
Σκηνοθεσία: Λαρς Κλέβμπεργκ

Πρωταγωνιστούν: Ομπρεϊ Πλάζα, Μαρκ Χάμιλ, Γκάμπριελ Μπέιτμαν.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Τεντ Μπάντι, Ένας Γοητευτικός Δολοφόνος» – H ιστορία του διαβόητου serial killer Τεντ Μπάντι, με τον Ζακ Έφρον

Η Λιζ που ζει με την κόρη της και τον σύντροφό της Τεντ, αναγκάζεται να αναρωτηθεί πόσο καλά γνωρίζει τον άνδρα με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή της, όταν εκείνος συλλαμβάνεται και κατηγορείται για μια σειρά από ειδεχθείς φόνους. Βιογραφία του πιο διαβόητου serial killer των ’70s, μέσα από τα μάτια της αληθινής συντρόφου του, Ελίζαμπεθ Κένταλ.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Βιογραφική 2019

 Διάρκεια: 110′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζο Μπέρλινγκερ με τους: Ζακ Έφρον, Λίλι Κόλινς, Κάγια Σκοντελάριο, Τζον Μάλκοβιτς.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Το Αριστούργημά μου» του  Γκαστόν Ντιπράτ

Η πολύχρονη και ταραχώδης φιλία μεταξύ ενός καθωσπρέπει, κοινωνικού γκαλερίστα κι ενός δύστροπου ζωγράφου θα δοκιμαστεί οριστικά όταν ένας πλούσιος βιομήχανος τους παραγγείλει έναν πίνακα.

Mi Obra Maestra – My Masterpiece

Δραματική κομεντί 2018

Διάρκεια: 100′

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Γκαστόν Ντιπράτ με τους: Γκιγιέρμο Φρανκέλα, Ραούλ Αρεβάλο, Λουίς Μπραντόνι.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης