Μια Αμερικανική Ληστεία

Μια απίστευτη, συναρπαστική κι αληθινή ιστορία τεσσάρων φίλων που, θρασύτατα, επιχειρούν να διαπράξουν μια από τις πιο ριψοκίνδυνες ληστείες στην ιστορία της Αμερικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

American Animals

Περιπέτεια 2018

Διάρκεια: 116′

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπαρτ Λέιτον με τους: Μπάρι Κέγκαν, Μπλέικ Τζένερ, Ίβαν Πίτερς, Αν Ντάουντ.

Δείτε το τρέιλερ:

SOS Έρχονται οι Βρετανοί

Κωμωδία με τους Ούμα Θέρμαν και Τιμ Ροθ. Ένα εκκεντρικό ζευγάρι Βρετανών ταξιδεύει στο Λος Άντζελες και επιχειρεί να κλέψει κοσμήματα μεγάλης αξίας ώστε να πληρώσει τα χρέη του στην αδίστακτη γκάγκστερ που τους καταδιώκει.

Con Is On / The Brits Are Coming

Κωμωδία 2018

Διάρκεια: 90′

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς Όκλι με τους: Ούμα Θέρμαν, Τιμ Ροθ, Άλις Ιβ, Μάγκι Κιου.

Δείτε το τρέιλερ:

«Ξενοδοχείο Για Τέρατα 3: Ώρα Για Διακοπές»

Στο «Ξενοδοχείο Για Τέρατα 3: Ώρα Για Διακοπές» της Sony Pictures Animation, η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Σκηνοθεσία: Τζέντι Ταρτακόφσκι

Ακούγονται οι: Άνταμ Σάντλερ, Άντι Σάμπεργκ, Σελίνα Γκόμεζ, Κέβιν Τζέιμς.

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Δείτε το τρέιλερ:

Ουρανοξύστης

Ο μοναδικός Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στην ταινία της Legendary «Ουρανοξύστης» στον ρόλο του Γουίλ Σόγιερ, πρώην επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI και βετεράνου πολέμου, ο οποίος, μετά από αναγκαστική απόσυρση από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού, προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε ουρανοξύστες. Σε μια αποστολή στην Κίνα ενοχοποιείται για την ξαφνική ανάφλεξη του ψηλότερου και ασφαλέστερου ουρανοξύστη, την ασφάλεια του οποίου είχε μόλις αναλάβει. Ο Γουίλ προσπαθεί να βρει τους υπαίτιους της φωτιάς και να σώσει την οικογένειά του που είναι παγιδευμένη μέσα στο κτήριο.

Skyscraper

Σκηνοθεσία: Ρόουσον Μάρσαλ Θάρμπερ.

Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Νιβ Κάμπελ, Πάμπλο Σκρέμπερ, Νόουα Τέιλορ, Κέβιν Ράνκιν, Μπάιρον Μαν, Ματ Ο’ Λίρι.

Διάρκεια: 115 λεπτά

Είδος ταινίας: Δράσης

Δείτε το βίντεο:

Κηδεία Είναι, Θα Περάσει

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της γυναίκας του (Ρόσι ντε Πάλμα), ο Γκρεγκόριο (Χορδί Σάντσεθ), ένας γκρινιάρης συντηρητικός άντρας και φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία: ένα Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους και τους συντρόφους τους στο Σανλούκαρ, για να πετάξουν τις στάχτες της στο ποτάμι.

Η κόρη του Σάντρα (Μέγκαν Μοντανέρ) είναι παντρεμένη με έναν Καταλανό και σκληροπυρηνικό οπαδό της Μπαρτσελόνα, που θέλει να στείλει το -αγέννητο ακόμα- εγγόνι του Γκρεγκόριο σε ένα δίγλωσσο καταλανο-αγγλικό σχολείο στη Βαρκελώνη. Η κόρη του Αλίσια (Σίλβια Αλόνσο) βγαίνει με έναν αναρχικό χίπη και ο γιος του Κάρλος (Εδουάρδο Καζανόβα), στον οποίο δεν μιλάει τους τελευταίους έξι μήνες από τότε που αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, καταφθάνει με τον Βάσκο μαύρο φίλο του. Αυτό το ταξίδι στον νότο της Ισπανίας θα δοκιμάσει στο έπακρο την ικανότητα αυτής της δυσλειτουργικής οικογένειας να συγχωρεί και να αποδέχεται το κάθε μέλος με τα ελαττώματα του.

Señor, Dame Paciencia

Κωμωδία 2017

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Αλβάρο Ντίαζ Λορέντζο με τους: Ρόσι ντε Πάλμα, Ζόρντι Σάντσεζ, Μέγκαν Μοντανέρ.

Δείτε το τρέιλερ:

Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο

Είναι αποδεκτό να κλέβουμε το κράτος όταν νιώθουμε ότι μας κλέβει και εκείνο; Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Κλαούντια, μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, την οποία η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Όταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία της χτυπάει την πόρτα, οπότε η Κλαούντια, με τη βοήθεια του προσωπικού της, «παγώνει» τη γιαγιά, προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος καταβάλει αυτά που της οφείλει. Όταν η λύση για όλα τα προβλήματα της Κλαούντια αρχίζει να αχνοφαίνεται, ο Σιμόνε Ρέτσια, ο πιο άφθαρτος – και ίσως λίγο αδέξιος – αξιωματικός της οικονομικής αστυνομίας, την ερωτεύεται παράφορα. Κάπου ανάμεσα σε έξυπνες παρανοήσεις, μεταμφιέσεις και παρεξηγήσεις, η ιδιαίτερη απάτη της Κλαούντια θα αρχίσει να «λιώνει» κάθε λεπτό που περνάει σαν μια γιαγιά που ξεπαγώνει στον ήλιο.

Metti La Nonna In Freezer

Σκηνοθεσία: Τζιανκάρλο Φοντάνα, Τζουζέπε Τ. Στάζι
Ηθοποιοί: Φάμπιο Ντε Λουίτζι, Μίριαμ Λεόνε, Λουτσία Οκόνε, Μαρίνα Ρόκο, Φραντσέσκο Ντι Λέβα, Σούζι Λάουντε, Κάρλο Ντε Ρουτζιέρι, Μαουρίτσιο, Λομπάρντι, Έρος Πάνι, Μπάρμπαρα Μπουσέ.

Διάρκεια: 107 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμωδία

Δείτε το τρέιλερ:

Αμπρακατάμπρα

Ισπανική κωμωδία με τη Μαριμπέλ Βερντού. Ένα πνεύμα φαίνεται να έχει μπει στο σώμα του φανατικού ποδοσφαιρόφιλου Κάρλος και έχει αλλάξει εντελώς την συμπεριφορά του. Η σύζυγός του Κάρμεν μαζί με τον ερασιτέχνη υπνωτιστή ξάδερφό της ξεκινούν μια σουρεαλιστική έρευνα για να τον φέρουν πίσω, την στιγμή που η ίδια αρχίζει να έλκεται από τη «νέα» προσωπικότητα του άλλοτε αδιάφορου Κάρλος.

Δείτε το τρέιλερ:

Σχέδιο Απόδρασης 2: Άδης

Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του 2014 «Escape Plan». Ο Ρέι Μπρέσλιν είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτοράς του, Σου Ρεν, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ρέι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει!

«Escape Plan 2: Hades»

Σκηνοθεσία: Στίβεν Γ. Μίλλερ

Ηθοποιοί: Ντέιβ Μπατίστα, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέιμι Κινγκ.

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

Ξένος Ανταποκριτής

Κατασκοπικό θρίλερ του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Ένας δημοσιογράφος μπλέκεται χωρίς να το θέλει σε ένα δίκτυο ναζί κατασκόπων κι αγωνίζεται να σώσει έναν ηλικιωμένο επιστήμονα από τα χέρια τους.

Foreign Correspondent

Θρίλερ 1940

Διάρκεια: 120′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άλφρεντ Χίτσκοκ με τους: Τζόελ Μακ Κρι, Λάρεν Ντέι, Χέρμπερτ Μάρσαλ, Τζορτζ Σάντερς.

Δείτε το τρέιλερ:

Χθες, Σήμερα, Αύριο

Ντε Σίκα, Λόρεν, Μαστρογιάνι και ξενόγλωσσο Όσκαρ. Μέσα από τρεις ιστορίες παντρεμένων γυναικών στην Ιταλία του Μεσοπολέμου, ο Ντε Σίκα και ο μόνιμος σεναριογράφος του Τσέζαρε Ζαβατίνι μιλούν με χιούμορ αλλά και κριτική ρεαλιστική ματιά για τη θέση της γυναίκας στην ιταλική κοινωνία.

Ieri, Oggi, Domani

Κομεντί 1963

Διάρκεια: 118′

Γαλλο-ιταλική ταινία του Βιτόριο Ντε Σίκα, με τους Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, Σοφία Λόρεν, Αγκοστίνο Σαλβιέτι.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης