Κυνηγός: Ριμέικ της κλασικής περιπέτειας του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ σε σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ

Ριμέικ της κλασικής περιπέτειας του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς «Κυνηγός» του Σέιν Μπλακ. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής επιστημών θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.

Τhe Predator

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Σέιν Μπλακ

Ηθοποιοί: Μπόιντ Χόλµπρουκ, Τρεβάντε Ρόουντς, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Ολίβια Μαν, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Άλφι Άλεν, Τόμας Τζέιν, Αουγκούστο Αγκιλέρα, Τζέικ Μπάσεϊ, Ιβόν Στραχόβσκι.

Διάρκεια: 100 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Είδος ταινίας: Περιπέτεια φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

«The Equalizer 2» με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον

Ο Denzel Washington επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε έναν από τους πιο γνωστούς του ρόλους και στο πρώτο σίκουελ της καριέρας του. Ο Robert McCall απονέμει δικαιοσύνη στο πλευρό των καταπιεσμένων και αδύναμων. Πόσο μακριά θα φτάσει όμως για κάποιον που αγαπάει;

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φούκα

Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Πέντρο Πασκάλ, Άστον Σάντερς, Όρσον Μπιν, Μπιλ Πούλμαν, Μελίσα Λίο.

Διάρκεια: 100 λεπτά

Είδος ταινίας: Δράσης

Δείτε το τρέιλερ:

«Ο Κατάσκοπος Που Με Παράτησε» με τους Μίλα Κούνις, Τζάστιν Θερού

Η Audrey και η Morgan είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες που ζουν στο Los Angeles και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία διεθνή συνομωσία όταν ο πρώην φίλος της Audrey εμφανίζεται στο διαμέρισμα τους με μία ομάδα αδίστακτων εκτελεστών να τον ακολουθεί. Εκπλήσσοντας ακόμα και τους ίδιους τους τους εαυτούς οι δύο κοπέλες ορμούν στην δράση καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο ενώ τις αναζητούν στην Ευρώπη διάφοροι εκτελεστές αλλά και ένας γοητευτικός αλλά ύποπτος Άγγλος πράκτορας.

The Spy Who Dumped Me

Σκηνοθεσία: Σουζάνα Φόγκελ

Ηθοποιοί: Μίλα Κούνις, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζάστιν Θερού, Τζίλιαν Άντερσον, Σαμ Χιούαν.

Διάρκεια: 117 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία δράσης

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ σκηνοθετεί τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο στην ταινία «Τσε: ο Αργεντίνος»

Η ζωή του Αργεντινού επαναστάτη σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ. Η οργάνωση του αντάρτικου στην Κούβα και οι πρώτες επαφές του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα με τον Φιντέλ Κάστρο αναπτύσσονται στο πρώτο από τα δύο μέρη αυτής της βιογραφίας.

Στις 26 Νοεμβρίου του 1956, ο Φιντέλ Κάστρο φτάνει στην Κούβα με 80 αντάρτες. Ανάμεσά τους είναι κι ο Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα, ένας Αργεντίνος γιατρός που έχει τον ίδιο στόχο με τον Φιντέλ Κάστρο: την ανατροπή του διεφθαρμένου δικτάτορα Μπατίστα. Ο Τσε μαθαίνει γρήγορα την «τέχνη» του αντάρτικου και γίνεται απαραίτητο μέλος της ομάδας. Ρίχνεται στον αγώνα και κερδίζει την αναγνώριση των συντρόφων του αλλά και του Κουβανικού λαού. Η ταινία παρακολουθεί την ανοδική πορεία του στην Κουβανική Επανάσταση: από γιατρός γίνεται διοικητής και καταλήγει σε ήρωα της επανάστασης.

Γαλλο-ισπανο-αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Με τους: Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Ντεμιάν Μπισίρ, Σαντιάγο Καμπρέρα, Ελβίρα Μίνγκεζ, Χόρχε Περουγκορία, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Βίκτορ Ρασούκ, Αρμάντο Ριέσκο, Καταλίνα Σαντίνο Μορένο.

Δείτε το τρέιλερ:

«Στις Τρεις Κορυφές» με την Μπερενίς Μπεζό

Ιταλογερμανικό δράμα με την Μπερενίς Μπεζό. Ο Άαρον προσκαλεί τη σύντροφό του, Λέα, και τον οκτάχρονο γιο της, Τρίσταν, σε μια εκδρομή στο βουνό. Ένα ειδυλλιακό τοπίο έτοιμο να φιλοξενήσει την αφετηρία μιας καινούριας ζωής, σύντομα μετατρέπεται στο τερέν ενός σκληρού ανταγωνισμού καθώς οι τρεις τους παλεύουν για μια θέση στη νέα οικογένεια. Και σα να μην έφτανε αυτό, η εμμονή του Άαρον να κερδίσει την αποδοχή του μικρού αγοριού, πυροδοτεί εντάσεις και ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι εξουσίας, το οποίο σύντομα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Κλείνοντας το μάτι στην «Ανωτέρα Βία» του Ρούμπεν Έστλουντ, οι «Τρεις Κορυφές» εξερευνούν τις περίπλοκες δυναμικές ενός ανθρώπινου τριγώνου πριν εξελιχθούν σ’ ένα θρίλερ επιβίωσης που κόβει την ανάσα. Πρωταγωνιστούν η Μπερενίς Μπεζό («The Artist») και ο Αλεξάντερ Φέλινγκ («Homeland»).

Three Peaks

Δραματική 2017

Διάρκεια: 94′

Ιταλογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Γιάν Ζάμπεϊλ με τους: Μπερενίς Μπεζό, Αλεξάντερ Φέλινγκ, Άριαν Μοντγκόμερι.


Δείτε το τρέιλερ:

Γλυκιά Πατρίδα

Αυστραλιανό ατμοσφαιρικό νεο-γουέστερν. Στην Κεντρική Αυστραλία της δεκαετίας του 1920 ένας Αβορίγινας έρχεται αντιμέτωπος με τη βίαιη, καταπιεστική συμπεριφορά ενός λευκού και αναγκάζεται να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Sweet Country

Γουέστερν 2017
Διάρκεια: 113′
Αυστραλέζικη ταινία, σκηνοθεσία Γουόργουικ Θόρντον με τους: Μπράιαν Μπράουν, Σαμ Νιλ, Χάμιλτον Μόρις, Γιούεν Λέσλι.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Τζούλιετ, Γυμνή

Η Άνι διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή του εξαφανισμένου από την επικαιρότητα ροκ σταρ Τάκερ Κρόου. Μέχρι που ένα post στο διαδίκτυο θα φέρει τον τελευταίο σε επαφή με την Άνι.

Juliet, Naked

Κομεντί 2018

Διάρκεια: 105′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέσι Πέρετζ με τους: Ίθαν Χοκ, Ρόουζ Μπερν, Κρις Ο’Ντάουντ.

Δείτε το τρέιλερ:

Ωραίο μου Διαζύγιο

Γαλλική κωμωδία με τους Μισέλ Λαρόκ, Καντ Μεράντ και Ρόσι ντε Πάλμα. Την Παραμονή Χριστουγέννων η ζωή της Άντζελα καταρρέει όταν την εγκαταλείπει ξαφνικά ο σύζυγός της. Καλείται τώρα να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή με τη βοήθεια της νευρωτικής κολλητής της, ενός αντισυμβατικού ψυχαναλυτή, της έφηβης κόρης και της αυταρχικής της μητέρας.

Brillantissime

Κωμωδία 2018

Διάρκεια: 95′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μισέλ Λαρόκ με τους: Μισέλ Λαρόκ, Καντ Μεράντ, Φρανσουάζ Φαμπιάν, Ρόσι ντε Πάλμα.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Λούης και οι Εξωγήινοι

Ένα 11χρονο αγόρι γίνεται φίλος με τρεις σκανταλιάρηδες εξωγήινους που προσγειώνονται μυστικά στον πλανήτη μας. Γερμανο-δανέζικο animation πάνω στην αναζήτηση της οικογένειας, στην οποία όλοι θέλουμε να ανήκουμε. Πιο επιτυχημένο ως κωμωδία παρεξηγήσεων παρά ως ανήλικη περιπέτεια. Προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Luis & the Aliens

Animation 2018

Διάρκεια: 86′

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Γερμανοδανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Κριστόφ Λόουενσταϊν, Βόλφγκανγκ Λόουενσταϊν.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Κόκκινος Κύκλος

Νουάρ του Ζαν-Πιέρ Μελβίλ με τους Αλέν Ντελόν, Ιβ Μοντάν και Τζιάν-Μαρία Βολοντέ. Μετά την πρόσφατη αποφυλάκισή του, ένας διαβόητος ληστής συνεργάζεται με έναν δραπέτη και ένα διεφθαρμένο αστυνομικό για το στήσιμο της μεγαλύτερης ληστείας διαμαντιών στο Παρίσι.

Le Cerlce Rouge

Αστυνομική 1978

Διάρκεια: 134′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζαν Πιέρ Μελβίλ με τους: Αλέν ντελόν, Ιβ Μοντάν, Μπουρβίλ, Τζιάν Μαρία Βολοντέ.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης